בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

סהרוני שקדים

עוגיות מרציפן עשירות בשקדים קרנצ'יות מבחוץ ורכות ונפלאות בפנים. את העוגיות הללו ניתן גם לזלף עם שקית זילוף וגם לגלגל כמו שעשיתי כאן.

רכיבים:
500 גרם מרציפן 67% bakers
200 גרם סוכר
2 חלבוני ביצים קטנות
1 כפית תמצית וניל bakers
1/2 כפית תמצית שקדים bakers
500 גרם שקדים מולבנים פרוסים
500 גרם שוקולד מריר 60% לובקה bakers

אופן ההכנה:
בקערת מיקסר בוו גיטרה מקציפים מרציפן, סוכר, חלבונים ותמציות עד קבלת תערובת אחידה.
מחלקים את התערובת לכדורים, מגלגלים לרצועה על מצע שקדים מולבנים פרוסים, צריך צורת סהרון, ואופים 180 מעלות עד השחמה כ-20-30 דקות.
לאחר שהסהרונים מוכנים מצננים על רשת צינון.
מניחים מטבעות שוקולד מריר בקערה על בן מרי עד להמסה וטובים את שולי הסהרונים בשוקולד לציפוי.
ניתן גם להשתמש במרציפן 33% אם רוצים במקום 67%.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

מרציפן 1 קילו 67% שק...

94.90

תמצית וניל משובחת...

14.90

תמצית שקדים טבעית...

20.90

שוקולד לובקה 60% מוצ...

39.90 29.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X