בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

סופגניות אפויות לילדים

סופגניות אפויות טעימות במילוי ריבה וציפוי קישוטי שוקולד טעימים
במידה ורוצים אפשר לטגן את הבצק ולעשות סופגניות מטוגנות.
המרכיבים:
1 כוס חלב פושר
10 גרם שמרים יבשים bakers
100 גרם סוכר
600 גרם קמח
1/2 כפית מלח
3 ביצים
60 גרם חמאה מומסת
1/2 כפית משפר אפייה שמרים bakers
1/2 כפית משחת ווניל bakers
אופן ההכנה:
שמים בקערת מיקסר קמח, משפר שמרים מנופים, סוכר, מלח ומערבבים. מוסיפים שמרים.
שמים מעל ביצים וחצי מכמות החלב ומתחילים לעבד ידנית או בוו לישה. לאחר שהחומרים מתאחדים מוסיפים את החמאה ומוסיפים את שארית החלב בהדרגה.
מעבדים במיקסר עד קבלת בצק אחיד הנפרד מדפנות הקערה.
מתפיחים עד הכפלת נפח. יוצרים כדורים ומתפיחים שוב עד הכפלת נפח.
במידה ורוצים מטגנים את הסופגניות בשלב זה. אם לא, מברישים בביצה ואופים 170 מעלות כ 30 דקות עד השחמה.
לציפוי:
1 קופסא פונדנט קרמל bakers
1 קופסא פונדנט שוקולד bakers
1 קופסא תלתלי שוקולד צבעוני bakers
1 קופסא תלתלי שוקולד לבן bakers
1 קופסא תלתלי שוקולד מריר bakers
לציפוי:
מחממים את הפונדנט בקערת זכוכית 30 שניות במיקרו.
שופכים על הסופגניות ומיישרים עם כפית , מקשטים מיד בקישוטי שוקולד הנבחרים לפני שהפונדנט מתמצק.

בתאבון !
פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

משפר אפיה לשמרים 500...

23.90

משחת ווניל 60 גרם ממ...

31.90

שמרים יבשים 500 גרם...

18.90

פונדנט שוקולד - צרפת...

24.90

פונדנט קרמל - צרפת...

24.90

מיני מרשמלו צהוב bak...

7.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X