בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

 

סופלה שוקולד ביסקוטינו מריר

לבקשת רחל פדידה בקבוצה שלנו: ממלכת האופים הכל על אפייה להלן מתכון לסופלה שוקולד ביסקוטינו, סופלה רך בטעם שוקולד מריר ואיכותי ונגיעות ביסקוטיני
 
רכיבים:
120 גרם חמאה או מחמאה
50 גרם אבקת סוכר bakers
3 כפות קקאו ולרונה 100% bakers
200 גרם שוקולד טיביטה 70% ולרונה bakers
1/2 כפית משחת ווניל bakers
4 ביצים מופרדים לחלבונים וחלמונים
6-8 קערות סופלה פורצלן bakers
1 כף מחית ביסקוטינו איטליה bakers
לקישוט:
אבקת קקאו ולרונה (לקישוט) bakers
מחית אמרנה 45% פרי (אופצינלי)

אופן ההכנה:
מניחים את השוקולד בקערה על בן מרי (על קלחת עם מים על האש שמים קערה שתחתיתה לא תגע במים בקלחת – תהליך זה נקרא המסה בבן מרי), מוסיפים את החמאה או מחמאה חתוכה לקוביות וממיסים עד אשר יש מעט חתיכות של החמאה בקערה. מורידים מהאש ומערבבים עד המסה מלאה של החמאה. מוסיפים את הקקאו מנופה. מערבבים עם מטרפה, מוסיפים משחת ווניל ומחית עוגיות בישקוטינו, מצננים מעט את המסה עד אשר היא כבר לא חמה.
מקציפים את החלבונים עד קבלת תערובת במרקם של קצף גילוח.
מקציפים את החלמונים עם אבקת הסוכר עד קבלת תערובת צהובה בצבע בהיר ותפוחה.
מוסיפים את תערובת החלמונים לשוקולד לסירוגין עם תערובת החלבונים עד קבלת מסה אחידה (לא לערבב יותר מידי).
מורחים על קערות הסופלה חמאה או מחמאה מומסת, מעל מאבקים באבקת קקאו ולרונה עם מסננת. שופכים את התערובת לקערות הסופלה 3/4 גובה ואופים 20 דקות בחום של 175 מעלות.
מפזרים לאחר אפייה אבקת סוכר מעל ושמים כפית מחית אמרנה מעל לפני הגשה.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

ותודה לחל פדידה על התמונה ששלחה לנו של העוגה המוגמרת 🙂

בתאבון!!

אבקת סוכר 1 קילו...

19.90 12.90

מחית ביסקוטיני 100 ג...

29.90 19.90

משחת ווניל 60 גרם ממ...

31.90

אבקת קקאו 100% 200 ...

44.50 34.90

שוקולד טיביטה 70% ול...

52.90

מחית אמרנה 45% פרי b...

19.90

סט תבניות פורצלן לקר...

44.90

סט 4 כוסות אספרסו עם...

119.90 79.90

קערת סופלה יפנית פור...

13.50
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X