בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

סופלה שוקולד

מעדן אמיתי למכורים לשוקולד סופלה שוקולד עשיר בשוקולד "אמיתי". ניתן לשים באמצע התערובת 2 מטבעות שוקולד לבן פרוייבל לקבל נוזל פנימי לבן.
החומרים:
175 גרם שוקולד אייקם 61% bakers
120 גרם חמאה
1/2 כפית תמצית וניל טבעית bakers
2 ביצים
2 חלמונים
100 גרם סוכר (1/2 כוס)
80 גרם קמח לעוגות T45 צרפתי bakers
1 כף מחית קרמל bakers
אופן ההכנה:
שמים על *בן מרי קערה עם השוקולד והחמאה וממיסים עד להמסה מלאה.
מצננים מעט על שהתערובת פושרת. מוסיפים את תמצית השוקולד ואת מחית הקרמל.
בקערה נפרדת שמים ביצים, חלמונים וסוכר. מניחים מעל בן מרי ומקציפים עד שהתערובת מגדילה את הנפח פי 2 לפחות.
מקפלים את תערובת השוקולד לתוך תערובת הביצים במרית, מנפים פנימה את הקמח תוך כדי קיפול פנימה.
יוצקים לתוך קערות סופלה מפורצלן או בקוקטים לאפיה חד פעמיים ואופים בתנור טורבו כ-8-10 דקות לערך בטמפרטורה של 180 מעלות.
מוציאים, בוזקים אבקת קקאו ומגישים.
*בן מרי – ממלאים קלחת במים חמים ומניחים על האש בחום בינוני ומעל הקערה מניחים קערת נירוסטה קטנה ובה שמים את השוקולד ומערבבים עד המסה מלאה של השוקולד.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

תמצית וניל משובחת...

14.90

אייקם מריר 61% 1 קיל...

56.90

מחית קרמל 250 גרם - ...

26.90

קמח עוגות מקצועי T45...

19.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X