בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

עוגיות אגוזי לוז פריכות

עוגיות אגוזי לוז, קלות, פריכות וטעימות.
המרכיבים:
225 גרם מחמאה בטמפרטורת החדר
1 כוס אבקת סוכר bakers
240 גרם קמח T45 צרפתי bakers
1/2 כפית תמצית וניל bakers
1 כוס אגוז לוז מולבן גרוס
1/2 כפית תמצית שקדים bakers
אופן ההכנה:
מקפיצים את החמאה עם אבקת הסוכר עד קבלת תערובת אוורירית. מוסיפים את תמצית הווניל והשקדים.
מוסיפים קמח מנופה במנפת קמח, אגוזי לוז ומערבבים עד קבלת תערובת הומוגנית.
מגלגלים לעיגולים ואופים בתנור בחום בינוני 180 מעלות עד שמשחים מעט.
מאבקים את העוגיות באבקת סוכר כאשר הן יוצאות חמות מן התנור.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

אבקת סוכר 1 קילו...

19.90 12.90

תמצית שקדים טבעית...

20.90

תמצית וניל משובחת...

14.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X