בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

עוגיות אגוז תלת מימדיות

מומלץ להשתמש במחבת פנקייק או מחבת מיוחדת לעוגיות אגוזים ולרסס בתרסיס שמן את העיגולים של המחבת.
מצרכים:
2 ביצים
100 גרם אבקת סוכר bakers
3 כוסות קמח תופח
2/1 כפית מלח
250 גרם חמאה
2 כפות תמצית וניל bakers
2 כפות מיץ לימון
2/1 כפית שטוחה סודה לשתייה bakers
1 קופסא חלב מרוכז
150 גרם אגוזי לוז
מחבת אגוזים bakers
אופציה" ריבת חלב bakers
אופן ההכנה:
ממיסים חמאה ומוסיפים אליה את אבקת הסוכר וקורט המלח ומערבבים.
מערבבים יחדיו סודה לשתיה, מלח, מיץ לימון, ביצים, תמצית וניל וקמח ולשים לבצק גמיש.
יוצרים כדורים בגודל אגוז ומניחים בצד.
מחממים מחבת אגוזים על אש בינונית משומנת בשמן ומניחים פנימה את כדורי הבצק, סוגרים את המחבת עם מכסה.
אופים במשך 2-3 דקות עד שהעוגיות מתנפחות ובודקים שהכדורים השחימו מעט ומכינים באותה צורה את שארית המסה לעוגיות.
למילוי:
במקום התהליך הזה אפשר להשתמש במחית ריבת חלב bakers.
להכנת ריבת חלב:
מבשלים חלב מרוכז עם אגוזי לוז קצוצים עד שהחלב מסמיך ומשנה מעט את צבעו לחום. מורידים מהאש ומצננים בטמפרטורת החדר.
מניחים עוגיה אחת על השיש ומזלפים פנימה את המילוי וגם בעוגיה השניה ומהדקים אותם מעט יחדיו.

בתאבון!!

אבקת סוכר 1 קילו...

19.90 12.90

תמצית וניל משובחת...

14.90

אבקת סודה לשתייה 500...

9.90

מחבת אגוזים כפול (8 ...

129.90 74.90

מחית ריבת חלב חלבי 1...

34.90 24.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
X