בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

עוגיות זילוף נוגט

עוגיות זילוף חמאתיות, רכות ונימוחות, הולכות נהדר בשילוב קפה או תה.
המרכיבים:
250 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
100 גרם סוכר (חצי כוס)
1/4 כפית מלח
1 כפית תמצית וניל טהורה bakers
1 ביצה
240 גרם קמח עוגות T45 צרפתי bakers
60 גרם מחית פרלינה (נוגט) ולרונה (3 כפות גדושות) bakers
צינטר משונן
שקית זילוף בינונית
לציפוי:
100 גרם שוקולד גאיה bakers (שוקולד חלב עם 50% אגוזי לוז – שוקולד נוגט)
אופן ההכנה:
במיקסר מקציפים בגיטרה את המרגרינה עם הסוכר עד קבלת תערובת קרמית.
מוסיפים את הפרלינה, הביצה ותמצית הווניל ומגרדים את דפנות המסה מהמיקסר וממשיכים להקציף עד קבל תערובת אוורירית וחלקה.
מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים עד קבלת מסה אחידה.
מכניסים את המסה לשק זילוף עם צנטר משונן בגודל סטנדרטי ומזלפים עוגיות על נייר טפלון.
אופים בחום 180 מעלות כ-10 דקות.
מצננים על רשת צינון.
לציפוי:
ממיסים שוקולד גאיה עם חמאה על סיר עם מים חמים עד להמסה וטובלים כל קצה עוגייה בגאיה מומסת. מאחסנים במקרר עד שהשוקולד מתקשה.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

שוקולד גאיה - שוקולד...

32.90

פרלינה לוז 500 גרם V...

75.90

פרלינה 50% לובקה - ג...

59.90

תמצית וניל טהורה 50 ...

56.90

צינטר משונן קטן/בינו...

14.90

שקיות זילוף חד פעמיו...

16.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X