בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

 

עוגיות חול

עוגיות פריכות עם מקלות וניל רכות ופירוריות, ברגע שנוגסים בהן הן מתפוררות בפה כמו חול ולכן קראתי להן עוגיות חול. הנאה מובטחת!

לבצק:
200 גרם חמאה (מחמאה) בטמפרטורת החדר
80 גרם אבקת סוכר bakers
1 כף אבקת וניל טהורה bakers
1/2 כפית תפוז גרוס bakers
קורט מלח
50 גרם שומשום
50 גרם קמח שקדים bakers
250 גרם קמח
2 חלמונים

אופן ההכנה:
במיקסר בוו גיטרה מערבבים חמאה, אבקת סוכר, קמח, אבקת שקדים, אבקת וניל, שומשום, ומערבבים עד קבלת מסה פירורית. מוסיפים את החלמונים ומערבבים מעט עד קבלת בצק אחיד.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח וקורצים עיגולים.
במרכז כל עיגול חותמים עם חותמת עוגיות ואופים 160 מעלות כ 15 דקות.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

מחית תפוזים גרוס 250...

21.90

קמח שקדים מולבנים 40...

46.90

תמצית וניל משובחת...

14.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X