בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

עוגיות חמאת בוטנים ממולאות בקונפי פטל

עוגיות חמאת בוטנים ואגוזי לוז ממולאות בקונפי פטל בהשראת קוואנטון באיי השף הצרפתי האלוף

לבצק עוגיות:
200 גרם חמאה
50 גרם חמאת בוטנים
150 גרם סוכר חום
300 גרם קמח
16 ג' אבקת אפייה bakers
16 גרם משחת ווניל bakers
100 גרם ביצים
0.6 גרם אגוז מוסקט
60 גרם ברס bakers טחון
300 גרם שוקולד צ'יפס ולרונה מריר bakers
אופן ההכנה:
בגיטרה מקציפים חמאה + חמאת בוטנים + סוכר חום לתערובת אורירית.
מוסיפים את היבשים: קמח + אבקת אפייה.
מערבבים את הביצים עם משחת הווניל ומוסיפים למסה.מערבבים. עוצרים ומנקים את דפנות המיקסר עם המרית וממשיכים להקציף.
מוסיפים שוקולד צ'יפס וברס טחון ומערבבים עד קבלת מסה אחידה. מס' שניות.
מרדדים את הבצק בין 2 דפי גיטרה (או דפי אפייה) ל 4 מ"מ. מקררים ללילה במקרר.
קורצים עיגולים בקוטר 6 ס"מ.
על כל עיגול נזלף מעט קונפי פטל (12 גרם אם אתם רוצים לדעת במדויק), נכסה בעוגייה נוספת ונאפה בתנור 160 מעלות כ 16 דקות.
לקונפי פטל:
150 גרם מחית פטל טרי
150 גרם מחית פטל טבעית bakers
150 גרם סוכר
3.5 גרם פקטין bakers
45 גרם גלוקוזה bakers
30 גרם סוכר
4 גרם פקטין bakers
5 גרם מיץ לימון
אופן הכנת הקונפי:
מחממים בקלחת פטל טרי, מחית פטל איטלקית, מוסיפים 150 גרם סוכר, ופקטין
מחממים לרתיחה (100 מעלות).
מוסיפים את כמות הסוכר השנייה והפקטין והגלוקוזה, ומיץ לימון מבשלים עד הסמכה. מערבבים יחד מספר דקות ומצננים לחלוטין.
מכניסים לשקית זילוף ושומרים במקרר. מקררים לפני זילוף על העוגיות.

בתאבון!!

בתאבון!!

קמח עוגות מקצועי T45...

19.90

ברס 500 גרם...

44.90

אבקת פקטין 50 גרם...

18.90

מחית פרי פטל טבעית b...

19.90

גלוקוזה 1 ק"ג...

22.90

אבקת אפיה 400 גרם...

9.90

שוקולד צ'יפס מריר 25...

14.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

הירשמו לניוזלטר שלנו

וקבלו מאיתנו הדרכות מעשירות, מתכונים מנצחים
ומידע על המבצעים הכי שווים לפני כולם!
לא כרגע
X