בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

עוגיות טריקולד

עוגיות שוקולד עשירות, מלאות בשוקולד, מעולות כתוספת לקפה, והאמת לכל דבר.
המרכיבים:
185 גרם חמאה
185 גרם שוקולד מריר 74% קראה bakers
3 ביצים
250 גרם סוכר
140 גרם קמח
20 גרם קקאו הולנדי bakers
30 גרם שוקולד צ'יפס נטרה לבן bakers
30 גרם שוקולד צ'יפס מריר נטרה bakers
80 גרם ברס bakers

לקישוט:
10 גרם שוקולד צ'יפס מריר bakers
10 גרם שוקולד צ'יפס לבן bakers
אופן ההכנה:
ממיסים בקערת נירוסטה שוקולד וחמאה על בן מרי (קלחת עם מים ומעליה קערת נירוסטה על אש בינונית) עד שהשוקולד והחמאה נמסים.
מקציפים את הביצים עם הסוכר עד קבלת תערובת בצבע צהוב בהיר מאוד.
מערבבים את כל החומרים הישבים יחדיו: קמח, קקאו, שוקולד צ'יפס וברס.
מערבבים את מסת השוקולד והיבשים בהדרגה למסת הביצים עד שהתערובת אחידה. בעזקת כף גלידה קטנה יוצרים כדורי שוקולד ומניחים בתבנית אפיה עם נייר אפיה במרווחים בין עוגיה לעוגיה (התערובת תופחת בזמן האפיה).
אופים 20-25 דקות עד שהקצוות של העוגיות יבשות והחלק הפנימי עדיין רך.
מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

שוקולד צ'יפס מריר 25...

14.90

שוקולד צ'יפס לבן 250...

18.90

אבקת קקאו הולנדי 250...

16.90

שוקולד קראה 500 גרם ...

35.90

ברס 250 גרם....

26.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X