בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

עוגיות פאג’ד שוקולד עסיסיות

עוגיות קלות להכנה, מלאות שוקולד, עסיסיות ומוגזמות לגמרי 😉

רכיבים:
250 גרם שוקולד לובקה 60% bakers
100 גרם חמאה
100 גרם סוכר
2 ביצים
1/2 כפית תמצית ווניל טהורה bakers
50 גרם קמח T45 לעוגות bakers
1/4 כפית אבקת אפייה bakers
1/4 כפית מלח
100 גרם שוקולד צ’יפס לבן bakers
100 גרם שוקולד לובקה 70% bakers
1/2 כפית תמצית שוקולד

אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
ממיסים שוקולד וחמאה על בן מרי עד אשר החמאה נמסה, מוסיפים תמציות.
מקציפים ביצים עם סוכר במהירות גבוהה עד קבלת מסה בהירה ותפוחה מאוד.
מנפים יחד קמח, אבקת אפייה ומלח.
מוסיפים לביצים בהדרגה קמח ואת תערובת השוקולד עד קבלת מסה אחידה. מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים.
מקררים כשעה במקרר.
יוצרים כדורים עם כף גלידה קטנה קפיצית.
אופים בתנור 10 דקות. העוגיות צריכות להיות יציבות בדפנות ועדיין רכות במרכז.
מוציאים, מצננים וטורפים 🙂
אני בד”כ מכינה כמות כפולה מהמסה כי העוגיות נגמרות מהר מידי..:)
פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

שוקולד לובקה 60% מוצ...

39.90 29.90

שוקולד לובקה 70% מוצ...

44.90 34.90

שוקולד צ'יפס לבן 250...

24.90 14.90

תמצית שוקולד...

10.90

תמצית וניל טהורה 50 ...

56.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
X