בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

עוגיות פיסטוק איזיליה

עוגיות מבצק פיסטוק רך ונימוח ומעליהם שוקולד מריר ג'וואנחה עם טעם אגוזי מתוספת שוקולד איזיליה.. פשוט מעלף!
המרכיבים:
480 גרם קמח
50 גרם קמח פיסטוק שלם טבעי (טחון דק)
300 גרם חמאה/מחמאה (למתכון פרווה)
200 גרם אבקת סוכר bakers
4 גרם אבקת אפיה bakers
1/2 כפית לימון גרוס bakers
2 חלבונים
25 מחית פיסטוק 100% bakers
לציפוי השוקולד:
150 גרם שוקולד מריר ג'וואנחה ולרונה bakers
150 גרם שוקולד איזיליה ולרונה bakers
סט חותכן ביסקוויט + תבנית סילקון סילקומרט bakers
אופן ההכנה:
לוקחים את הפיסטוק עם 4 כפות גדושות מהקמח המנופה וטוחנים במעבד מזון לקבלת מרקם אבקתי. מנפים את הקמח ואבקת האפיה במנפה קמח. במעבד מזון שמים את הקמח, קמח פיסטוק סוכר ומערבבים.
מוסיפים בפולסים את החמאה/מחמאה וממשיכים לעבד עד קבלת מסה גרגירית.
מוסיפים את תמצית הווניל והחלמונים וגרידת הלימון ומעבדים מספר שניות נוספות ומוסיפים את מחית הפיסטוק. מעבדים בכמה פולסים. מוציאים את בצק ועוטפים בניילון נצמד. מקררים במקרר 45 דקות.
מרדדים את הבצק וקורצים עם החותכן צורת ביסקוויט ואופים 180 מעלות כ-10-12 דקות. לאחר שהעוגות מצוננות מכינים את ציפוי השוקולד.
ממיסים על בן מרי את שני סוגי השוקולדים עד להמסה מלאה וממלאים את תבנית הסיליקון עם הצורות בשוקולד. מחליקים את השוקולד על מנת ליצור מלבן ישר ומצננים במקרר. כאשר השוקולד התקרר מקלפים בעדינות מהתבנית. מורחים מעט מהשוקולד המומס על אחורי המלבן ומדביקים על העוגייה. חוזרים על אותה פעולה עם כל העוגיות.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

אבקת אפיה 400 גרם...

9.90

מחית לימון גרוס 250 ...

29.90 19.90

שוקולד 200 גרם גואנח...

39.90

שוקולד 200 גרם איזיל...

39.90

פיסטוק 100% פרי 100 ...

39.90 29.90

אבקת סוכר 1 קילו...

19.90 12.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X