בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

עוגיות פלורנטיין קפה

עוגיות חמאתיות שנמסות בפה במילוי פלורנטיין, יפות טעימות ומיוחדות.
את העוגיות עשיתי עם צינטר סולתן שתפקידו להוציא את הצורה החיצונית של הבצק משוננת ובאמצע חור ריק למילוי.
לבצק:
250 גרם מחמאה/חמאה
100 גרם אבקת סוכר bakers
2 כפיות גרגירי וניל מ 2 מקלות וניל ממדגאסקר bakers
1/2 כפית משחת וניל bakers
1/4 כפית מלח
3 חלבונים מביצים בינוניות
300 גרם קמח
1 כף קלאסיק קפוצ'ינו bakers
למילוי פלורנטיין:
100 גרם גלוקוזה bakers
100 גרם סוכר חום
100 גרם חמאה/מחמאה חתוכה לקוביות
100 גרם שקד פרוס מולבן
אופן ההכנה:
במיקסר עם וו גיטרה מקציפים חמאה ואבקת סוכר עד קבלת תערובת אוורירית.
מוסיפים בהדרגה את החלבונים ובמהלך כל הוספה מנקים את דפנות הקערה וממשיכים להקציף עד קבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הווניל, משחת הווניל, קלאסיק והקמח ומערבבים מעט עד קבלת בצק אחיד.
מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם צינטר סולתן (בוחרים את הגודל הרצוי), ומזלפים את העוגיות על משטח סילקון. מקררים כשעה במקרר.
למילוי:
מערבבים על קלחת את כל החומרים למעט החמאה עד קבלת תערובת נוזלית. מוסיפים את החמאה ומערבבים עד המסה.
שופכים את המסה על משטח סילקון ומעליו שמים נייר אפיה ומרדדים לקבלת משטח חלק. מצננים למשך 40 דקות לפחות במקרר. מוציאים את העוגיות ומסת הפלורנטיין מהמקרר, ומחממים תנור ל 160 מעלות.חותכים קוביות קטנות ממסת הפלורנטיין ומניחים במרכז כל עוגייה. אופים כ 15 דקות לערך עד קבלת עוגיות שמעט שחומות בקצה.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

מקל וניל ולרונה ממדג...

אבקת סוכר 1 קילו...

19.90 12.90

משחת ווניל 60 גרם ממ...

31.90

גלוקוזה 1 ק"ג...

29.90 14.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X