בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

עוגיות פרג ללא סוכר

עוגיות פרג פריכות, ללא סוכר, ממולאות בכמות נדיבה של פרג, מעדן אמיתי לחובבי הפרג!
מרכיבים:
לבצק:
300 גרם מחמאה
1/2 כוס תחליף סוכר bakers
900 גרם קמח
3 חלמונים
1 כוס מיץ תפוזים
קורט מלח
4 כפות שמרים יבשים bakers
1 כפית תמצית וניל טהורה bakers
1 כפית תמצית תפוז טהורה bakers
למלית:
300 מ"ל חלב
100 גרם מחמאה
3/4 כוס כמו סוכר bakers
250 גרם פרג
20 גרם צימוקים
1/2 כוס אגוזי לוז טחונים דק
אופן ההכנה:
משרים את הצימוקים במים עד שמסיימים להכין את הבצק ואז מסננים מהם את הנוזלים ומוסיפים להם 1 כפית תמצית פריחת הדרים.
במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את כל החומרים היבשים יחדיו: קמח, תחליף סוכר ושמרים עד קבלת תערובת אחידה. מוסיפים את שאר החומרים בהדרגה עד שהבצק מקבל מרקם פירורי, עוטפים בניילון נצמד ומקררים במקרר שעה.
למלית:
בקלחת או סיר קטן מחממים מיץ תפוזים, מחמאה, תחליף סוכר, עד שהתחליף סוכר נמס. מוסיפים את האגוזים, והצימוקים ומערבבים מעט. מורידים מהאש ומוסיפים פרג ומערבבים. מצננים מעט בטמפרטורת החדר עד לצינון מלא של התערובת.
חוצים את הבצק ל-2 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן שווה בגודלו. שמים מלבן אחד בלק התחתון של הבתנית, מעליו את מילוי הפרג ומעליו את הבצד השני המרודד.
אופים 180 מעלות בחום בינוני 50-60 דקות. להוציא מהתבנית אחרי 15 דקות לצינון.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

תמצית תפוז טבעית...

20.90

תחליף סוכר 400 גרם...

24.90

סירופ אגבה כחולה אור...

25.90

תמצית וניל משובחת...

14.90

שמרים יבשים 500 גרם...

18.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

הירשמו לניוזלטר שלנו

וקבלו מאיתנו הדרכות מעשירות, מתכונים מנצחים
ומידע על המבצעים הכי שווים לפני כולם!
לא כרגע
X