בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

עוגיות קפה פריכות ללא גלוטן

עוגיות פריכות וטעימות בטעם קפה עדין, והכי חשוב ללא גלוטן.
המרכיבים:
290 גרם קמח תמי
10 גרם קמח חומוס
1 כפית תמצית וניל טהורה bakers
1 ביצה
1/2 כפית תפוז גרוס bakers
200 גרם חמאה
100 גרם אבקת סוכר bakers
1/2 כפית קלאסיק קפוצ'ינו bakers
לרידוד: קמח אורז מלא או קמח חומוס
אופן ההכנה:
במעבד מזון שמים את שני סוגי הקמחים ואת אבקת הסוכר ומעבדים פעם או פעמיים בפולסים.
מוסיפים בהדרגה תוך כדי עבודה של המעבד את קוביות החמאה ומעבדים עד קבלת תערובת פירורית.
מוסיפים את הביצה וקלאסיק קפוצ'ינו, ווניל, התפוז הגרוס ומעבדים עד קבלת תערובת אחידה.
מקררים את הבצק 40 דקות לפחות במקרר.
מרדדים, על משטח העבודה מקומח בנדיבות בקמח חומוס או קמח אורז מלא וקורצים עם חתכנים עם טקסטורה צורות שונות ואופים 180 מעלות כ-20 דקות.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

תמצית וניל טהורה 50 ...

56.90

קלאסיק קפוצ'ינו - מח...

18.90

מחית תפוזים גרוס 250...

21.90

אבקת סוכר 1 קילו...

18.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X