בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

עוגיות קרם נשיקות ללא גלוטן

עוגיות יפיפיות וטעימות במיוחד: תחתית פריכה במילוי קרם שוקולד רך ובציפוי נשיקה מקושטת בטקסטורה.. איזה ילד יעמוד בפני זה? ובינינו.. גם לא אף מבוגר 😉

כשר לפסח וללא גלוטן 

רכיבים:

150 גרם קמח תופח ללא גלוטן

150 גרם קמח טפיוקה

200 גרם חמאה

100 גרם אבקת סוכר

1 ביצה

1 כפית תמצית ווניל טהורה bakers

 למילוי:

500 גרם שמנת מתוקה

500 גרם שוקולד לבן לובקה bakers

1 כפית תמצית תפוזים טהורה bakers

250 גרם שוקולד מריר 60% לובקה bakers

1/2 כפית תמצית תפוז טהורה bakers

 לנשיקות:

186 גרם סוכר (3/4 כוס)

3 חלבונים

3 דפי טקסטורה בצורות וצבעים שונים

לבחירתכם

אופן ההכנת הבצק:

במעבד מזון שמים קמחים ואבקת סוכר. מפעילים את המיקסר. מוסיפים את החמאה חתוכה לקוביות ומעבדים עד קבלת גושי בצק גדולים. מוסיפים ביצה ותמצית ווניל ומערבבים עד קבלת בצק אחיד. מקררים חצי שעה לפחות במקרר. מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים. אופים בחום של 170 מעלות כ 15 דקות.

לקרם שוקולד לבן:

מחממים את השמנת לסף רתיחה. מורידים מהאש ושופכים על השוקולד. מערבבים עד המסה ומוסיפים את תמצית הפסיפלורה. מצננים. מקררים כשעה לפחות.

לקרם שוקולד מריר:

מחממים את השמנת לסף רתיחה. מורידים מהאש ושופכים על השוקולד. מערבבים עד המסה ומוסיפים את תמצית התפוז. מצננים. מקררים כשעה לפחות.

לנשיקות:

מקציפים את החלבונים עד קבלת קצף בדפנות המיקסר. מוסיפים בהדרגה את הסוכר ומקציפים עד קבלת תערובת לבנה מבריקה ויציבה. מזלפים על דפי טרנספר עם צינטר עגול.

אופים בחום של 70 מעלות כ 4 שעות.

הרכבה:

שמים תחתית פריכה, מעליה מזלפים קרם שוקולד מריר או לבן לבחירתכם ומעל מניחים נשיקה. ממשיכים כך עם כל שארית העוגיות שלנו.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

שוקולד לובקה 60% מוצ...

29.90

תמצית תפוז טבעית...

20.90

דף טרנספר לשוקולד פר...

22.50

דף טרנספר לשוקולד ול...

22.50

שוקולד לובקה לבן 33%...

29.90

תמצית וניל טהורה 50 ...

56.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X