בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

עוגיות רוזטת שקדים!

עוגיות שקדים פריכות וטעימות עם קראנצ'יות של שקדים פרוסים.
המרכיבים:
290 גרם קמח
100 גרם אבקת סוכר bakers
1 כפית תמצית וניל bakers
200 גרם מחמאה קרה חתוכה לקוביות
1 כפית תמצית שקדים טהורה bakers
1 ביצה
לציפוי:
1 ביצה טרופה
150 גרם שקד פרוס מולבן
50 גרם סוכר
אופן ההכנה:
במעבד מזון מניחים את הקמח המנופה, אבקת הסוכר וחמאה ומפעילים את המעבד עד קבלת תערובת פירורית, מוסיפים את התמצית והביצה ומערבבים דקה אחת עד שהבצק מעט מתגבש. מקררים חצי שעה במקרר.
מרדדים מעט את הבצק, מורחים עליו בעזרת מברשת ביצה ומעליה זורים שקדים פרוסים בצורה נדיבה. מרדדים את הבצק רידוד נוסף וזורים מעליו את הסוכר. קורצים באמצעות חותכן עיגולים ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות בין 10-15 דקות.
מצננים על רשת צינון את העוגיות ושמרים בכלי אטום כשבועיים שלושה בטמפרטורת החדר.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

אבקת סוכר 1 קילו...

19.90 12.90

תמצית וניל משובחת...

14.90

תמצית שקדים טבעית...

20.90

תמצית וניל טהורה 50 ...

56.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X