בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

עוגיות תפוח במילוי פטל ותות

רכיבים:
300 גרם קמח לבן
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
1 כפית תמצית וניל טהורה bakers
1 ביצה
100 גרם אבקת סוכר bakers
מחית פטל איטלקית bakers
רוייאל אייסינג ירוק bakers
ריבה איכותית
סט חותכני תפוח bakers
אופן ההכנה:
מנפים את הקמח ומניחים בקערה. יוצרים חור באמצע הקמח ולשם זורקים את קוביות החמאה והסוכר ומתחילים לפרק ביד את החמאה עם הקמח עד שנוצרת תערובת פירורית.
מוסיפים ביצה מעורבבת עם תמצית הוניל ומערבבים מעט עד קבלת בצק אחיד.
מצננים חצי שעה במקרר עטוף בניילון נצמד.
מרדדים את הבצק, קורצים עיגולים בצורת פרצופים ועיגולים עם חותכן עוגיות ריבה קפיץ ואופים 170 מעלות כ-15-20 דקות.
להכנת הריבה:
מערבבים 4 כפות מחית פטל עם חצי כוס ריבה. מכניסים לתוך שקית זילוף עם צנתר משונן קטן ומזלפים על כל תחתית עוגיה שלמה בערך כפית גדושה מתערובת הריבה. ניתן לשים מעט רוייאל אייסינג ירוק על קצה דוגמאת העלה בחותכן התפוח ועל שארית העוגיה מאבקים באבקת סוכר את כל העוגיות עם החור באמצע ומניחים אותן על העוגיה המזולפת בריבה.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

מחית רימונים מרוכזת ...

19.90

תמצית וניל משובחת...

14.90

אבקת סוכר 1 קילו...

19.90 12.90

ממרח רוזמרי 1 ק"ג...

32.90

אבקה להכנת רויאל איס...

14.90

סט 3 חותכני מתכת עם ...

29.90 9.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X