בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

עוגיות שוקולד צ'יפס אמריקאיות עם טוויסט

לעוגיות הללו, אני מוסיפה לעוגיות דובדבני אמרנה (דובדבן שחור) ואז מתקבלת עוגיית יער שחור שוקולדית ומתוקה מבחוץ וחמצמצה דובדבנית מבפנים. במידה ולא מעוניינים בדובדבנים אפשר לעשות את העוגיות רק עם שוקולד צ'יפס, ולהפוך אותן לעוגיות שוקולד צ'יפס, הן טעימות גם ככה.
המרכיבים:
1 כוס קמח מנופה
2 כפות אבקת קקאו הולנדי bakers
1/2 כפית מלח
1 כפית אבקת אפיה bakers
100 גרם חמאה
200 גרם שוקולד icam 60% מריר bakers
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס סוכר חום
2 ביצים גדולות
340 גרם שוקולד צ'יפס מריר bakers
11/2 כוס דובדבן אמרנה איטלקי שלם bakers
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד עם החמאה על סיר עם מים חמים עד המסה מלאה של השוקולד והחמאה.
מוסיפים תוך כדי ערבוב מתמיד במטרפה 2 סוגי סוכרים וביצים.
מנפים במנפת קמח את הקמח, קקאו, מלח, אבקת אפיה ומוסיפים בהדרגה למסת השוקולד והביצים.
מקררים 30-40 דקות במקרר. עם כף גלידה טבולה במים חמים יוצרים עיגול ושמים על מגש אפיה במרווחים. אופים 175 מעלות בין 11-15 דקות.
משאירים על התבנית כ-5 דקות ומוציאים ומצננים על רשת צינון ואוכלים בתאבון.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

אבקת קקאו הולנדי 250...

16.90

אבקת אפיה 400 גרם...

9.90

אייקם מריר 61% 1 קיל...

56.90

דובדבן אמרנה 400 גרם...

44.90

שוקולד צ'יפס מריר 25...

14.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X