בתאבון!!

04-8207741 שלוחה 2

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

עוגיות שוקולד צ’יפס ללא גלוטן

150 גרם שוקולד מריר 72% אייקם bakers

60 גרם חמאה

50 גרם קמח אורז bakers

128 גרם קמח שקדים bakers

1 כפית אבקת אפיה bakers

1/4 כפית מלח

150 גרם סוכר חום

1 כף תמצית רום טהורה bakers

100 גרם שוקולד צ’יפס לבן bakers

2 ביצים

1/2 כוס (50 גרם) שקדים פרוסים

1 כף מחית תפוזים גרוסים bakers

1 כפית  תפוז גרוס bakers

אופן הכנת הבצק:

בבן מרי (קלחת עם מים חמים ועליה קערת נירוסטה ) שמים חמאה ושוקולד ומערבבים עד המסה.

מורידים את הקערה עם התערובת ומערבבים פנימה ביצים, תפוז גרוס, רום, אבקת אפייה וקמחים ושוקולד צ’יפס עד קבלת תערובת אחידה. מוצאים את המסה עם כף גלידה על תבנית עם משטח סילקון ואופים 175 מעלות 25 דקות.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

תמצית רום טבעית...

20.90

תמצית רום...

13.90

מחית תפוזים גרוס 250...

29.90

שוקולד צ'יפס לבן 1 ק...

54.90

קמח שקדים מולבנים 40...

46.90 34.90

אבקת אפיה 400 גרם...

9.90

אייקם מריר 72% 500 ג...

39.90 29.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
X