בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

 

עוגיות שוקולד צ'יפס

עוגיות שוקולד אווריריות, קלות מאוד להכנה.
המרכיבים:
50 גרם חמאה/מחמאה (למתכון פרווה)
250 גרם שוקולד לובקה 70% bakers
3 ביצים
180 גרם סוכר
140 גרם קמח
1 כפית אבקת אפיה bakers
1/2 כוס אגוזי לוז מולבנים גרוסים
50 גרם שוקולד צ'יפס מריר נטרה bakers
סוכר גבישי לבן bakers
אופן ההכנה:
ממיסים בקערת נירוסטה שוקולד וחמאה על בן מרי (קלחת עם מים ומעליה קערת נירוסטה על אש בינונית) עד שהשוקולד והחמאה נמסים.
מקציפים את הביצים עם הסוכר עד קבלת תערובת בצבע צהוב בהיר מאוד.
מערבבים את כל החומרים היבשים יחדיו: קמח, חצי מכמות השוקולד צ'יפס ואגוזים. מערבבים את מסת השוקולד והיבשים בהדרגה למסת הביצים עד שהתערובת אחידה.
מכניסים את המסה לתוך שקית זילוף ומזלפים לתוך תבנית אפיה במרווחים בין עוגייה לעוגייה (התערובת תופחת בזמן האפייה).
מפזרים על כל עוגייה מעט שוקולד צ'יפס ומעט סוכר גבישי.
אופים 10 דקות בטמפרטורה בינונית 180 מעלות. מצננים על רשת צינון.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

שוקולד לובקה 70% מוצ...

31.90

אבקת אפיה 400 גרם...

9.90

סוכר גבישי 250 גרם...

17.90

שוקולד צ'יפס מריר 25...

14.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X