בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

עוגת אגוזים ופירות מיובשים לט"ו בשבט

עוגה אוורירית ושוקולדית ומלאה בפירות יבשים ואגוזים. פשוט נפלאה…
המרכיבים:
450 גרם קמח תופח
150 גרם קקאו
4 כפות קמח מלא
230 גרם סוכר
130 גרם משמשים מיובשים חתוכים לקוביות
100 גרם אגוזי מלך
100 גרם שקדים
100 גרם תאנים מיובשות חתוכות לקוביות
6 ביצים
375 מ"ל חלב קוקוס
375 מ"ל מיץ תפוזים
1/2 כפית תמצית וניל bakers
180 גרם מחמאה מומסת
4 כפות שוקולד צ'יפס מריר bakers
אופן ההכנה:
נפים במנפת קמח את הקמחים ואבקת הקקאו.
במיקסר מקציפים סוכר וביצים עד קבלת תערובת תפוחה, בהירה ואוורירית.
מערבבים יחדיו את המיץ תפוזים, תמצית וניל וחלב הקוקוס.
מוסיפים באיטיות ובהדרגה בתנועות עטיפה למסת הביצים מעט מתערובת היבשים ומעט מתערובת הנוזלים בהדרגה על קבלת מסה אחידה.
כאשר מתקבלת מסה אחידה מוסיפים בהדרגה את המחמאה. עד קבלת תערובת אחידה ואז מוסיפים את הפירות היבשים והאגוזים.
מערבבים מעט עד אשר האגוזים הופירות נבלעים בתוך המסה.
שופכים לתוך בתנית קוטר 24 משומנת. אופים בחום של 180 מעלות 35-40 דקות.
ניתן לפרוס את העוגה ולאפות אותה בחום של 160 מעלות רבע שעה לקבלת עוגיות אגוזים.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X