בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

עוגת אגוזים ופירות מיובשים

עוגה אוורירית ושוקולדית ומלאה בפירות יבשים ואגוזים אידיאלית לטו בשבט או סתם להנאה עם המשפחה, פשוט נפלאה..

המרכיבים:
450 גרם קמח תופח
150 גרם קקאו הולנדי bakers
4 כפות קמח מלא
230 גרם סוכר
130 גרם משמשים מיובשים חתוכים לקוביות
100 גרם אגוזי מלך
100 גרם שקדים
100 גרם תאנים מיובשות חתוכות לקוביות
6 ביצים
375 מ"ל חלב קוקוס
375 מ"ל מיץ תפוזים
1/2 כפית מחית תפוז גרוס bakers
180 גרם מחמאה מומסת
4 כפות שוקולד צ'יפס מריר bakers
1 כפית תמצית וניל טהורה bakers

אופן ההכנה:
מנפים במנפת קמח את הקמחים ואבקת הקקאו.
במיקסר מקציפים סוכר וביצים עד קבלת תערובת תפוחה, בהירה ואוורירית.
מערבבים יחדיו את המיץ תפוזים, תמצית וניל וחלב הקוקוס.
מוסיפים באיטיות ובהדרגה בתנועות עטיפה למסת הביצים מעט מתערובת היבשים ומעט מתערובת הנוזלים בהדרגה עד קבלת מסה אחידה.
כאשר מתקבלת מסה אחידה מוסיפים בהדרגה את המחמאה. עד קבלת תערובת אחידה ואז מוסיפים את הפירות היבשים והאגוזים.
מערבבים מעט עד אשר האגוזים והפירות נבלעים בתוך המסה.
שופכים לתוך תבנית קוטר 24 משומנת. אופים בחום של 180 מעלות 35-40 דקות.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

תמצית וניל משובחת...

14.90

שוקולד צ'יפס מריר 5 ...

150.00

מחית תפוזים גרוס 250...

21.90

אבקת קקאו הולנדי 500...

29.90 19.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X