בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

עוגת גבינה ותותים אפויה

עוגת גבינה קרמית, במרקם קל ומאוד טעימה, גבינת המסקרפונה מוסיפה כאן המון עושר במרקם העוגה וגבינת השמנת 5% שומרת על המרקם הקליל של העוגה.
מרכיבים:
החומרים לבצק:
11/2 כוסות פירורי עוגה
1 קופסא מחית תות 70% פרי bakers
100 גרם חמאה מומסת
למלית:
1 מיכל שמנת להקצפה
750 גרם גבינת שמנת 5%
2 כפות גדושות אבקת קרם פטייסיר bakers
1 חבילה גבינת מסקרפונה
2 כפות גדושות שמנת חמוצה
90 גרם אבקת קרם פטייסיר (בערך 3 כפות גדושות) bakers
80 גרם סוכר
2 ביצים
1/2 כפית לימון גרוס bakers
1 כפית משחת וניל טהורה bakers
1 כף שטוחה אבקת קרם פטייסיר bakers
אופן ההכנה:
מערבבים את פירורי העוגה עם החמאה המומסת לקבלת תערובת פירורית ומניחים בתחתית התבנית ולוחצים בעדינות בעזרת כף היד כדי ליצור שכבה אחידה של פירורים על התבנית. שומרים במקפיא עד סיום הכנת המלית.
מנפים את אבקת קרם הפטייסיר במנפת קמח עם המייצב גבינה.
מערבבים את תערובת הגבינות, הסוכר, הלימון, התמצית ומוסיפים בהדרגה את תערובת אבקת קרם פטייסיר.
אופים את העוגה בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות כשעה ועשרים, עד שהעוגה מזהיבה מעט ועדיין מעט רוטטת במרכז.
מצננים לחלוטין. מורחים מעל 1 כוס מלית תות ומכניסים למקרר ללילה.
אם רוצים שהעוגה תראה כמו בתמונה לפני הגשה מחממים מעט ממלית התות ושופכים על העוגה.
לקישוט בקצפת וניל:
להכנת קצפת הווניל מקציפים את מיכל הקצפת במקציף ומוסיפים אבקת קרם פטייסיר עד קבלת קצף יציב (בערך 5 דקות). בעזרת שקית זילוף צינטר משונן מזלפים רוזטות מסביב לשולי העוגה ומגישים.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

מחית/מלית תות 70% פ...

34.90 24.90

אבקת קרם פטיסייר פרו...

29.90 19.90

משחת ווניל 60 גרם ממ...

31.90

מחית לימון גרוס 250 ...

29.90 19.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X