בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

עוגת גבינה פירורים ללא סוכר וללא גלוטן

במיוחד למאור פיתחתי עוגת גבינה פירורים קלאסית גם ללא סוכר וגם כשרה לפסח (ללא גלוטן) ! חג אביב שמח 

להכנת הבצק:

100 גרם קורנפלור (1 כוס)

150 גרם קמח תופח כשר לפסח

50  גרם קמח שקדים bakers

200 גרם חמאה/מחמאה

100 גרם תחליף סוכר bakers

1 כפית תמצית  ווניל טהורה bakers

1/2 כפית לימון גרוס

1 ביצה

מלית:

15 גרם אבקת ג’לטין bakers (כף שטוחה)

1 כפית מים

500 גרם גבינת שמנת 9%

80 מ”ל שוקולד לבן ללא סוכר נטרה bakers

125 גרם תחליף סוכר bakers או כמו סוכר bakers

157 גרם שמנת להקצפה 38%

2 כפות תחליף סוכר bakers

158 גרם גבינת ריקוטה

אופן הכנת הבצק:

במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את שני סוגי הקמחים, תחליף סוכר, חמאה חתוכה לקוביות עד קבלת מרקם פירורי. מוסיפים תמצית וניל וביצה ומערבבים בפולסים עד קבלת פירורים עבים. ממשיכים ללוש ביד עד קבלת בצק אחיד. מקררים כחצי שעה במקרר. מרדדים על משטח מקומח לגודל 25*25, מניחים על התבנית המלבנית ומחוררים בגלגלת מחוררת. מקררים במקפיא 30 דקות. אופים במשך 15-25 דקות עד קבלת בצק שחום. את שארית הבצק אופים בנפרד מצננים מעט. טוחנים את שארית הבצק שאפינו לתערובת פירורים ומניחים בצד. מקציפים לחוד שמנת להקצפה עד קבלת קצפת יציבה. שומרים בצד.

הכנת הג’לטין:

* מערבבים את אבקת הג’לטין עם המים ומניחים בצד עד שכל המים יספגו בג’לטין מעבירים לקערה מעל * בן מרי ומערבבים עד המסה. מניחים בצד לצינון.

בעזרת מיקסר מקציפים את הגבינות עד שהן חלקות ואז מוסיפים תחליף סוכר ומיץ לימון ומקציפים לתערובת חלקה. ממיסים את השוקולד בבן מרי עד קבלת המסה (או במיקרו בפולסים). לוקחים מעט מתערובת הגבינות כ 2 כפות לערך ומערבבים עם תערובת הג’לטין לקבלת מרקם אחיד, ממשיכים כך עם עוד 2 כפות תערובת גבינה ואז מעבירים את כל תערובת ג’לטין לתערובת הגבינות. מקפלים פנימה את השוקולד המומס ואחר כך את הקצפת בזהירות. שופכים את התערובת לתוך תחתית העוגה ומצננים כשעה. מפזרים את תערובת הפירורים שהכנו על העוגה ומצננים את העוגה כשעתיים.

       

 

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

 

 

בתאבון!!

ג'לטין דגים 150 גרם...

54.90 29.90

תחליף סוכר 400 גרם...

34.90 19.90

קמח שקדים מולבנים 40...

46.90 34.90

שוקולד לבן נטרה ללא ...

49.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
X