בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

עוגת גבינה פירורים

עוגת גבינה פירורים קלאסית. תמיד מוצלח!

להכנת התחתית:
180 גרם קמח bakers T45
30 גרם קקאו ולרונה bakers
100 גרם קמח שקדים bakers
200 גרם חמאה
100 גרם אבקת סוכר bakers
1 ביצה + 1 כפית תמצית רום bakers
שבבי קארמל פאייטה פואיטה ולרונה bakers

מלית:
10 גרם אבקת ג'לטין bakers
1/4 כוס מים
500 גרם גבינת שמנת 9%
80 מ"ל מחית אוכמניות 70% bakers
125 גרם אבקת סוכר bakers
157 גרם שמנת להקצפה 38%
2 כפות אבקת סוכר bakers תוספת
158 גרם גבינת ריקוטה

אופן הכנת הבצק:
במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את שתי סוגי הקמחים, קקאו, סוכר, חמאה חתוכה לקוביות עד קבלת מרקם פירורי. מוסיפים תמצית רום וביצה ומערבבים בפולסים עד קבלת פירורים עבים. ממשיכים ללוש ביד עד קבלת בצק אחיד. מקררים כחצי שעה במקרר. מרדדים על משטח מקומח לגודל 25*25, מניחים על התבנית המלבנית ומחוררים בגלגלת מחוררת. מקררים במקפיא 30 דקות. אופים במשך 15-25 דקות עד קבלת בצק שחום.
הכנת הג'לטין:
מערבבים את אבקת הג'לטין עם המים ומניחים בצד עד שכל הג'לטין יספוק את המים. מעבירים לקערה מעל *בן מרי ומערבבים עד המסה. מניחים בצד לצינון.
*בן מרי – שיטת המסה בה מניחים על האש נמוכה סיר עם מים ומעליו קערה עם המוצר אותו מעוניינים להמיס והחים של המים שמתחממים מתחת לקערה ממיסים את המוצר.

בעזרת מיקסר מקציפים את הגבינות עד שהן חלקות ואז מוסיפים סוכר ומיץ לימון ומקציפים לתערובת חלקה. לוקחים מערב מתערובת הגבינות כ-2 כפות לערך ומערבבים עם תערובת הג'לטין לקבלת מרקם אחיד, ממשיכים כך עם עוד 2 כפות תערוכת גבינה ואז מעבירים את כל תערובת הג'לטין לתערובת הגבינות. מקפלים פנימה את הקצפת בזהירות. שופכים את התערובת לתוך תחתית העוגה ומצננים כשעה. מפזרים את שבבי הקארמל על העוגה ומצננים את העוגה כשעתיים.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

תמצית רום טבעית...

20.90

קמח שקדים מולבנים 40...

46.90

קמח עוגות מקצועי T45...

19.90

אבקת ג'לטין דגים 50 ...

18.90

אבקת סוכר 1 קילו...

18.90

מחית/מלית אוכמניות ...

27.90

אבקת קקאו 100% 250 ...

47.50
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X