בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

עוגת דבש ופטל

המרכיבים:
1 כוס דבש
1 כוס סוכר
3 ביצים
1/2 כוס שמן
50 גרם חמאה מומסת
3 כוסות קמח
1/4 כפית מלח
1/2 כפית אבקת אפיה bakers
1/2 כפית סודה לשתיה bakers
1 כפית תמצית וניל אמיתית ממדגסקר bakers
מעט ציפורן טחון
מעט קינמון טחון, מעט אגוז מוסקט
1 כוס תה חליטת פירות יער, מסונן ומצונן
2 כפות מחית פירות יער איטלקית bakers
1 קופסא פטל קפוא שלם
100 גרם אגוזי פקאן
קוגלהוף קייזר 24 ס"מ bakers
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות. מניחים נייר טלפון לתבנית קוטר 24.
מניחים את החליטה בתוך כוס מים ומערבבים. נותנים לחליטה להגיע עד צינון מוחלט לפני הוספה למסה.
בקערה סמים את הקמח, מלח, סודה, אבקת אפיה ותבלינים. מוציאים 2 כפות מהתערובת ושומרים בצד.
בקערת מיקסר מקציפים ביצים, דבש, סוכר עד קבלת תערובת תפוחה ובהירה. מחלישים את מהירות המיקסר ומוסיפים שמן, ובהדרגה את קערת החומרים היבשים, פירות היער ואת התה לסירוגין, עד אשר המסה אחידה.
מערבבים את האגוזים עם 2 כפות הקמח שהשארנו בצד ומוסיפים לתערובת. יוצקים את התערובת לתבנית ומפזרים פטל ברווחים על שטח העוגה. אופים 50 דקות לערך עד שהעוגה יבשה כשקיסם הננעץ בתוכה יוצא נקי.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

מחית פירות יער איטלק...

18.90

אבקת אפיה 400 גרם...

9.90

אבקת סודה לשתייה 500...

8.90

תמצית וניל משובחת...

14.90

תבנית קוגלהוף אמייל ...

219.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X