בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

עוגת דבש , תפוחים ורום צימוקים

עוגת דבש קלה להכנה טעימה דחוסה ועשירה בתפוחים בריח רום וצימוקים…

המרכיבים:

6 חלבונים

1 כפית תמצית ווניל bakers

100 גרם סוכר (1/2 כוס)

400 גרם דבש

1/2 כוס שמן

1 כוס מים

1/2 כפית קינמון

1 כפית סודה לשתייה bakers

1/4 כפית ציפורן

1/4 כפית ג'ינג'ר טחון או חצי קובית ג'ינג'ר טחון

240 גרם קמח עוגות מקצועי T45 bakers

3 ביצים

5 תפוחי עץ גרנד סמית (ירוקים) מקולפים וחתוכים לחתיכות

1 צנצנת רום צימוקים bakers

1 חבילה פונדנט bakers לציפוי או אבקת סוכר bakers (לא חובה)

אופן ההכנה:

מקציפים חלבונים עם 50 גרם מכמות הסוכר עד קבלת קצף יציב.

מקציפים ביצים עם 50 גרם הנותרים של הסוכר עד קבלת מסה צהובה ובהירה.

מנפים את הקמח והסודה לשתייה יחדיו. שומרים 2 כפות בצד.

מערבבים את החלבונים והביצים יחד ומוסיפים ווניל, ג'ינג'ר, ציפורן, דבש, קינמון, מים ושמן, ומערבבים. מוסיפים 1 כף רום צימוקים ומערבבים.

מערבבים את הקמח עם התפוחים ומוסיפים לעוגת הדבש.

אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות כ 40-60 דקות לערך, עד אשר קיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.

לציפוי:

מחממים 5 כפות פונדנט עם 2 כפות מים על בן מרי עד שהפונדנט נמס לחלוטין. שופכים אותו חם על העוגה.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

מנפת קמח חשמלית...

79.90

מחית רום צימוקים איט...

24.90 18.90

קמח עוגות מקצועי T45...

19.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X