בתאבון!!

04-8207741 שלוחה 2

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

עוגת דבש בחושה

עוגת דבש בחושה פשוטה להכנה ורכה וטעימה.
מצרכים :
לתבנית קוגלהוף בקוטר 24-26 ס”מ או 3 תבניות אינגליש
3 וחצי כוסות (500 גרם) קמח
1 כפית אבקת אפייה bakers
1 כפית סודה לשתייה bakers
4 כפיות קינמון טחון
קורט ציפורן (לא חובה)
חצי כפית מלח
1 כוס (240 מ”ל) שמן
1 כוס (320 גרם) דבש
כוס ורבע (250 גרם) סוכר
חצי כוס (100 גרם) סוכר חום בהיר
1 כפית תמצית דבש bakers
3 ביצים
1 כפית תמצית וניל
1 כוס (240 מ”ל) קפה נמס חם (1 כפית גדושה קפה נמס מומסת בכוס מים רותחים ללא חלב)
גביע (200 מ”ל) יוגורט 3% (ניתן להמיר בחצי כוס מיץ תפוזים)
רבע כוס (60 מ”ל) וויסקי/רום/ברנדי
1 צנצנת רום צימוקים איטליה bakers
1/2 כפית תמצית קפה bakers
1/2 כפית מחית מוקה bakers
200 גרם פונדנט צרפתי bakers
1/3 כוס מים
או אבקת סוכר bakers

אופן ההכנה:
מחממים תבנית ל 170 מעלות.
מנפים לקערה את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, הקינמון והציפורן. מוסיפים את המלח ומערבבים היטב בעזרת מטרפה.
בקערת המיקסר מערבלים יחד את השמן, ,תמצית הדבש והדבש, הסוכר (לבן וחום), הביצים, תמצית הווניל, הקפה החם, היוגורט (או מיץ התפוזים) והוויסקי, מחית הרום , תמצית הקפה ומחית מוקה.
מוסיפים את תכולת קערת היבשים לקערת המיקסר ומערבלים היטב עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה. מעבירים את הבלילה לתבנית/תבניות משומנות, ומעבירים לתנור.

לתבנית קוגלהוף גדולה משך האפייה יהיה כשעה ורבע (75 דקות). לתבניות אינגליש קייק משך האפייה יהיה כ-55 דקות. העוגה מוכנה כשקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש ועם מעט פירורים לחים. יש לצנן לחלוטין לפניי החילוץ מהתבנית.

מחממים את הפונדנט עם המים, שופכים כאשר הפונדט חם על העוגה או מאבקים באבקת סוכר.

העוגה נשמרת בטמפרטורת החדר כשהיא עטופה היטב עוד 4 ימים נוספים.

בתאבון!!

תבנית קוגלהוף צבעוני...

69.90

מחית רום צימוקים איט...

24.90 18.90

תמצית קפה...

10.90

מחית מוקה קפה חדש! -...

19.90

תמצית דבש...

10.00
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
X