בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

עוגת היער השחור טלי סטייל

עוגה מתוקה, חמצמצה, היער השחור הכי טעים שאכלתם אי פעם 🙂
המרכיבים לעוגה בקוטר 24:
155 גרם קמח
1 כפית אבקת סודה לשתייה bakers
1 כפית קלאסיק קפוצ'ינו bakers
1 כף אבקת קקאו הולנדי bakers
150 גרם שוקולד ICAM 52% מומס bakers
6 ביצים מופרדות
155 גרם סוכר
1 כפית מיץ לימון

לסירופ הסוכר:
1/2 כוס סוכר
1 כוס מים
1/3 מכמות נוזל דובדבן האמרנה bakers

למילוי:
500 גרם מחית דובדבנים 70% עם חתיכות פרי bakers
1 קופסא דובדבני אמרנה bakers

לקצפת:
450 גרם שמנת מתוקה קרה (או שמנת מתוקה פרווה)
3 כפות סוכר
1/3 כוס מנוזל דובדבני האמרנה bakers
לקישוט: 2 קופסאות תלתלי שוקולד מריר bakers
דובדבני אמרנה מסונן מנוזלים bakers

להכנת הטורט:
מקציפים חלמונים עם חצי מכמות הסוכר עד לקבלת מסה אוורירית ותפוחה ובצבע צהוב בהיר. מקציפים את החלבונים עם שארית הסוכר עד קבלת מסה יציבה. בתנועות קיפול ידנית מאחדים את שתי המסות עד קבלת תערובת אחידה. מוסיפים את השוקולד המומס, אבקת הקקאו, לימון, קלאסיק. מנפים את הקמח ומערבבים לתוך המסה. אופים 180 מעלות כחצי שעה עד שהעוגה מוכנה. מצננים. חותכים את העוגה לשלוש שכבות. מברישים עם מברשת את סירופ הסוכר על השכבה התחתונה ומרכיבים.
הכנת סירופ סוכר:
מחממים בתוך קלחת את המים עם הסוכר ונוזל דובדבני האמרנה על אש נמוכה ומערבבים עד להמסה מלאה של הסוכר. ממשיכים לבשל כ-5 דקות על אש נמוכה. מצננים. את הסירופ אנחנו מברישים על כל שכבה של העוגה לפני שאנחנו מניחים מילוי וקצפת.
הכנת הקצפת:
מקררים כ-10-15 דקות את מיכל ההקצפה ואת המקציף של המיקסר במקרר.
מוציאים את המיכל, שמים את הקצפת ומקציפים ומוסיפים את אבקת הסוכר עד להקצפה סמיכה. מוציאים את הקצפת מהמיקסר, מוסיפים את נוזל הדובדבנים ומערבבים. שמים בשקית זילוף.
הרכבת העוגה:
לוקחים תחתית עוגה אחת, מניחים על צלחת הגשה עם תחתית חד פעמית, מברישים מעל סירופ סוכר ומעל מורחים מחצית ממרח הדובדבנים 70% ומעל מזלפים קצפת.
מניחים שכבה נוספת של עוגת שוקולד, מברישים סירופ סוכר מעל, מורחים מעל את שארית מחית הדובדבן ומעל קצפת. מניחים מעל את שכבת השוקולד האחרונה, מברישים בסירופ סוכר ומעל מזלפים מהקצפת רוזטות (פרחים מקצפת). מורחים קצפת בצורה אחידה גם על שולי הבצק ומפזרים על השולים מזרה שוקולד חלב או מריר. מניחים מעל כל רוזטה שנייה דובדבן אמרנה ומקשטים במרכז בקישוטי שוקולד.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

דובדבן אמרנה 400 גרם...

44.90 29.90

דובדבן אדום בסירופ 5...

29.90 17.90

אבקת סודה לשתייה 500...

9.90

אבקת קקאו הולנדי 250...

24.90 12.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X