בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

עוגת וניל בחושה

עוגת וניל אוורירית, גבוהה, מתאימה גם להגשה עם אבקת סוכר וגם כבסיס לעוגה מבצק סוכר.
מרכיבים:
5 חלמונים
1 כוס סוכר (200 גרם)
1 כף קליפת לימון גרוס bakers
1/2 כוס שמן
540 גרם קמח (41/2 כוסות )
1 כפית אבקת אפיה גדושה bakers
1 כוס מיץ תפוזים
5 ביצים מופרדות
1/2 כפית משחת וניל bakers או 1 כפית תמצית וניל טהורה bakers
תבנית קוגלהוף קייזר

אופן ההכנה:
במנפת קמח שמים את הקמח, אבקת אפיה ומנפים לתוך קערה.
מקציפים 5 חלבונים עם 1/2 כוס מהסוכר לקצף יציב.
מקציפים 5 חלמונים עם שארית הסוכר לקצפת תפוחה ובהירה. מוסיפים גרידת לימון ומוסיפים בהדרגה את השמן עד שהוא נבלע במסה. מוציאים את הבלילה מהמיקסר ומוסיפים באיטיות ובהדרגה מעט מהחומרים היבשים ומעט ממיץ התפוזים בהדרגה עד שמתקבלת מסה אחידה. מוסיפים למסה בהדרגה את תערובת החלבונים ומערבבים היטב. אופים 180 מעלות בחום בינוני 50-60 דקות. להוציא מהתבנית אחרי 15 דקות צינון.
אפשר לאפות גם בתבנית קוגלהוף לקבלת עוגה בדוגמא כמו בתמונה.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

מחית לימון גרוס 250 ...

29.90 19.90

אבקת אפיה 400 גרם...

9.90

משחת ווניל 60 גרם ממ...

31.90

תמצית וניל משובחת...

14.90

תבנית קוגלהוף קוטר 2...

89.90

תבנית אמייל כפולה 26...

314.90

רינג 24*6.5 נירוסטה...

29.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X