בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

עוגת לימונענע גרוס ופרג

תחתית לימונענע גרוס ונענע ועליה מילוי פרג תפוזים וריגטו בסגירה של שכבה נוספת של לימונענע גרוס והכל טבול בסירופ סוכר ונענע.. בציפוי גאנש ג'אנדוז'ה מריר . מתכון טעים ומיוחד שכדאי לשמור אצלכם במטבח 😉

המתכון מתאים לעוגה אחת בקוטר 24 אנודייז (גובה 8) ותבנית אינגליש 20 ס"מ.

שימו לב, מכינים את 2 מסות העוגות קודם ומשלבים בניהם בדרך המצויינת במתכון.

רכיבים לעוגת הלימונענע גרוס:
90 מ"ל שמן
6 ביצים
90 מ"ל מים
90 מ"ל מיץ תפוזים
2-3 כפות גדושות לימון גרוס bakers
1 כפית תמצית רום טהורה bakers
300 גרם קמח
3 כפיות אבקת אפייה טבעית bakers
300 גרם סוכר+ 1 כפית מלח
צרור נענע קטן שטוף ומסובן ומיובש היטב
1 תבנית קוגלהוף נשלף נורדיק או אנודייז + 1 קופסא פונדנט צרפתי bakers
תבנית אנודייז נשלפת קוטר 24 גובה 10 bakers
תבנית אינגליש שיקגו מטאליקס 20 ס"מ עם ציפוי bakers

אופן ההכנת העוגה:
שמים במעבד מזון 100 גרם מכמות הקמח שלנו, עם הנענע וטוחנים לקבלת אבקה בעובי בינוני. מקציפים את הביצים עם הסוכר עד קבלת קצף סמיך בצבע צהוב בהיר. מערבבים יחד את השמן, מיץ תפוזים, מים. מנפים יחד אבקת אפייה, מלח, ושארית הקמח.
מוסיפים בהדרגה ולסירוגין את הקמח והנוזלים בהדרגה עד קבלת תערובת אחידה. מוסיפים תמצית ולימון גרוס ואת הנענע הגרוס. שמים בתחתית תבנית משומנת 1/2 ממסת הלימונענע בתבנית האנודייז ובתבנית האינגליש. אופים בחום של 170 מעלות 10 דקות עד התייצבות השכבה. שופכים מעל את מסת הפרג ואופים עוד 15 דקות לערך. שופכים מעל את שארית מסת הלימונענע וממשיכים אפייה כ 30 דקות. מצננים לגמרי ושופכים מעל את הסירופ החם.
מרכיבים לעוגת פרג:
2 תפוחי גרנד סמיט מגוררים מקולפים
220 גרם פרג טחון
70 גרם אגוזי מלך טחון דק
50 גרם דבש
8 גרם אבקת אפייה bakers
1 כפית תמצית ווניל bakers
1 כף ליקר שוקולד
1/2 כפית תפוז גרוס bakers
1/2 צנצנת תפוזים וריגטו bakers
80 מ"ל שמן
190 גרם סוכר
5 ביצים
50 גרם קמח עוגות מקצועי T45 bakers

אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים עם 100 גרם סוכר.
מקציפים את החלמונים עם 90 גרם סוכר
מוסיפים את הפרג, אגוזים, שמן , קמח ואבקת אפייה, ברנדי, תפוז גרוס ומחית תפוזים גרוס. שופכים על השכבה של מסת הלימונענע. אופים 15 דקות בערך, עד שהשכבה מתמצקת ושופכים מעל את שארית מסת הלימונענע.
סירופ סוכר: 1
כוס מים 1/2 כוס סוכר.4 עלים של נענע. מחממים על האש עד שהסוכר נמס. שופכים סירופ סוכר על העוגה ומצננים.
לציפוי:
150 גרם חלב
100 גרם סוכר
100 גרם גלוקוזה bakers
300 גרם שוקולד קראייב ולרונה bakers
צינטר סנט הונרה bakers
אופן ההכנה:
מרתיחים חלב, סוכר וגלוקוזה . שופכים על השוקולד ומערבבים עד המסה. מוסיפים תוך כדי עירבוב את השמנת המתוקה. מקררים לילה במקרר. יום למחרת מקציפים. מורחים עם פלטה על העוגה ומזלפים עם צינטר סנט הונרה דוגמא מעל.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

אבקת סוכר 1 קילו...

18.90

מחית לימון גרוס 250 ...

21.90

תבנית אינגליש תבנית ...

54.90

אבקת אפיה 400 גרם...

9.90

תמצית וניל טהורה 50 ...

56.90

גלוקוזה 1 ק"ג...

22.90

שוקולד קראייב 66% 20...

37.90

צינטר סנט הונרה...

14.90

צינטר 580...

14.90

קמח עוגות מקצועי T45...

19.90

מחית תפוזים וריגטו -...

15.90

מחית תפוזים גרוס 250...

21.90

תבנית קוגלהוף עם רגל...

103.50
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

הירשמו לניוזלטר שלנו

וקבלו מאיתנו הדרכות מעשירות, מתכונים מנצחים
ומידע על המבצעים הכי שווים לפני כולם!
לא כרגע
X