בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

עוגת לימונענע גרוס

אני באופן אישי מאוד אוהבת לשתות משקה לימונענע גרוס, ובפעם האחרון ששתיתי ומאוד נהנתי ואז עלה לי רעיון לפתח מתכון לעוגת ללימונענע גרוס.. עשירה בטעם לימוני ובעלת ניחוח נענע מרענן, חשבתי שזה יוכל להיות מעניין ומיוחד והגעתי הביתה וניגשתי לעבודה.. והתוצאה לפניכם עוגת לימונענע גרוס טבולה בסירופ סוכר ונענע.. רכה וטעימה ופשוטה מאוד להכנה. שוס אמיתי!! מומלץ! 
רכיבים:
90 מ"ל שמן
6 ביצים
90 מ"ל מים
90 מ"ל מיץ תפוזים
2-3 כפות גדושות לימון גרוס bakers חדש!!
1 כפית תמצית רום טהורה bakers
300 גרם קמח עוגות T45 bakers
3 כפיות אבקת אפייה טבעית bakers
300 גרם סוכר+ 1 כפית מלח
צרור נענע קטן שטוף ומסובן ומיובש היטב
1 תבנית קוגלהוף נשלף נורדיק או אנודייז + 1 קופסא פונדנט צרפתי bakers
לסירופ סוכר:
13/4 כוס מים
1/4 כוס ליקר מוחיטו
100 גרם סוכר
4 עלי נענע
מחממים הכל על האש עד המסה של הסוכר בסירופ. משהים ל 15 דקות ומוציאים את עלי הנענע
אופן ההכנה:
שמים במעבד מזון 100 גרם מכמות הקמח שלנו, עם הנענע וטוחנים לקבלת אבקה בעובי בינוני. מקציפים את הביצים עם הסוכר עד קבלת קצף סמיך בצבע צהוב בהיר. מערבבים יחד את השמן, מיץ תפוזים, מים. מנפים יחד אבקת אפייה, מלח, ושארית הקמח.
מוסיפים בהדרגה ולסירוגין את הקמח והנוזלים בהדרגה עד קבלת תערובת אחידה. מוסיפים תמצית ולימון גרוס ואת הנענע הגרוס. שמים בתבנית משומנת. אופים בחום של
של נענע. מחממים על האש עד שהסוכר נמס. שופכים סירופ סוכר על העוגה ומצננים.
מחממים פונדנט ושופכים כאשר הוא חם על העוגה.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

תמצית וניל טהורה 50 ...

56.90

משחת ווניל 60 גרם ממ...

31.90

מחית לימון גרוס 250 ...

21.90

פונדנט משובח - צרפת...

38.90

אייקם מריר 72% 500 ג...

34.90

קמח עוגות מקצועי T45...

19.90

אבקת אפיה 400 גרם...

9.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X