בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

עוגת לימונענע גרוס

עוגת לימונענע גרוס – הפנינג שבועות 2016
עוגה שפיתחתי לרגל הפנינג שבועות שעשיתי בסניף ממלכת האופים בנשר.
אני באופן אישי מאוד אוהבת לשתות משקה לימונענע גרוס, ובפעם האחרון ששתיתי ומאוד נהנתי ואז עלה לי רעיון לפתח מתכון לעוגת ללימונענע גרוס.. עשירה בטעם לימוני ובעלת ניחוח נענע מרענן, חשבתי שזה יוכל להיות מעניין ומיוחד והגעתי הביתה וניגשתי לעבודה.. והתוצאה לפניכם 🙂 עוגת לימונענע גרוס טבולה בסירופ סוכר ונענע.. רכה וטעימה ופשוטה מאוד להכנה. שוס אמיתי!! מומלץ! 🙂
רכיבים:
90 מ"ל שמן
6 ביצים
90 מ"ל מים
90 מ"ל מיץ תפוזים
2-3 כפות גדושות לימון גרוס bakers חדש!!
1 כפית תמצית רום טהורה bakers
300 גרם קמח
3 כפיות אבקת אפייה טבעית bakers
300 גרם סוכר+ 1 כפית מלח
צרור נענע קטן שטוף ומסובן ומיובש היטב
1 תבנית קוגלהוף נשלף נורדיק או אנודייז + 1 קופסא פונדנט צרפתי bakers
לסירופ סוכר:
13/4 כוס מים
1/4 כוס ליקר מוחיטו
100 גרם סוכר
מחממים הכל על האש עד המסה של הסוכר בסירופ.
לציפוי:
4-5 כפות גדושות פונדנט לבן – צרפת bakers
1 כף מים
אופן ההכנה:
שמים במעבד מזון 100 גרם מכמות הקמח שלנו, עם הנענע וטוחנים לקבלת אבקה בעובי בינוני. מקציפים את הביצים עם הסוכר עד קבלת קצף סמיך בצבע צהוב בהיר. מערבבים יחד את השמן, מיץ תפוזים, מים. מנפים יחד אבקת אפייה, מלח, ושארית הקמח.
מוסיפים בהדרגה ולסירוגין את הקמח והנוזלים בהדרגה עד קבלת תערובת אחידה. מוסיפים תמצית ולימון גרוס ואת הנענע הגרוס. שמים בתבנית משומנת. אופים בחום של 180-175 מעלות.
של נענע. מחממים על האש עד שהסוכר נמס. שופכים סירופ סוכר על העוגה ומצננים.
מחממים פונדנט ושופכים כאשר הוא חם על העוגה.
לאחר שהעוגה צוננת. ממיסים פונדנט עם 1 כף מים על בן מרי (סיר עם מים ומעליו קערת נירוסטה עם הפונדנט) ושופכים על העוגה.
מקשקשים עם שוקולד מומס מעל.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

אבקת אפיה 400 גרם...

9.90

מחית לימון גרוס 250 ...

29.90 19.90

תמצית רום טבעית...

20.90

קמח עוגות מקצועי T45...

19.90

פונדנט משובח - צרפת...

38.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X