בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

עוגת קממבר אמרנה פירורים

עוגת גבינה קרה, עשירה מאוד, בעלת מתיקות מאוזנת עם חמצמצות פשוט מושלמת.
המרכיבים לבצק: למילוי הגבינה:
300 גרם קמח
2 צנצנות מחית אמרנה bakers
100 גרם סוכר 1 קופסא דובדבן אמרנה bakers
200 גרם חמאה 200 גבינת קממבר
1 ביצה 200 גרם גבינת לבנה 9%
1 כפית תמצית ונילbakers
לימון גרוס bakers
50 גרם אבקת נוגטbakers
1 כפית תמצית וניל bakers
1/3 כפית אבקת אפיה bakers
2 מיכלי שמנת מתוקה
180 גרם סוכר
60 גרם אבקת קרם פטייסיר bakers
אופן הכנת הבצק:
מערבבים את הקמח עם הסוכר ואבקת הנוגט. מוסיפים את החמאה הקרה החתוכה לקוביות ולשים עד קבלת תערובת פירורית. מוסיפים את הביצה והתמצית וניל. מערבבים מעט לקבלת בצק אחיד ומקררים חצי שעה. מרדדים כחצי מן הבצק לתחתית העוגה ודוקרים במזלג. אופים 180 מעלות כ 15-20 דקות עד השחמה. מצננים לגמרי.
מורחים צנצנת מחית אמרנה על הבצק שבתבנית. את שארית הבצק אופים ולאחר צינון מרסקים במעבד מזון לתערובת פירורית ושומרים בצד.
אופן הכנת מסת הגבינה:
מורידים את החלק הקשה מגבינת הקממבר ושמים את הגבינה בקערה. מוסיפים את הגבינת שמנת, תמצית וניל, הסוכר, גרידת הלימון ומערבבים עד קבלת מסה הומוגנית.
מקציפים את השמנת המתוקה וכאשר השמנת מתחילה להסמיך מוסיפים את אבקת קרם פטייסיר בהדרגה. מקציפים כ 5 דקות.
מערבבים בתנועות עטיפה בין מסת הגבינות לקצפת ושופכים על הבצק האפוי עם האמרנה כחצי מהמסה, מניחים דובדבני אמרנה שלמים בצורה מפוזרת בכל העוגה ומעל מורחים צנצנת מחית אמרנה נוספת. שופכים את שארית מסת הגבינה מעל מחית האמרנה. מפזרים את הפירורים מעל העוגה ומצננים ללילה לפחות במקרר.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

אבקת נוגט 500 גרם...

69.90 52.90

דובדבן אמרנה 400 גרם...

44.90 29.90

משחת וניל 100 גרם ממ...

56.90

מחית לימון גרוס 250 ...

29.90 19.90

מחית אמרנה 45% פרי b...

19.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X