בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

עוגת ריקוטה ואוכמניות

עוגה מאוד קלה להכנה, מלית גבינה מאוזנת עם מחית אוכמניות, נמסה בפה, שאף אחד לא ידע לעולם שמדובר בעוגת גבינה אם לא תגלו.
המרכיבים:
1/2 חבילה גליליות פס bakers טחונה לפירורים
שמן קנולה
1/2 כוס קמח
2 כפות לימון גרוס bakers
125 גרם ריקוטה
3/4 כוס סוכר
1/2 כפית מלח
1/2 כפית וניל bakers
6 ביצים גדולות
250 גרם גבינת שמנת 5%
1 קופסא מחית אוכמניות 70% bakers
לציפוי:
250 סמ"ק שמנת מתוקה
2-3 כפות מחית אוכמניות 70% bakers
תבנית קוטר 26 זינקר bakers
אופן הכנת הבצק:
טוחנים את הגליליות במעבד מזון לתערובת פירורית. מערבבים את הפירורים עם השמן עד קבלת תערובת אחידה פירורית. מהדקים על התבנית את הפירורים ומקררים כחצי שעה במקפיא. מקציפים את הביצים עם סוכר לקבל תערובת תפוחה. מערבבים את כל שאר החומרים יחדיו למעט מחית האוכמניות ומערבבים עד קבל תערובת אחידה.
בתנועות קיפול משלבים בין תערובת הביצים לתערובת הגבינות עד קבלת מסה אחידה.
מורחים על התחתית שהקפאנו שכבה נדיבה של מחית אוכמניות 70% ומעל שופכים את המסת ביצים וגבינות.
אופים 180 מעלות בין 30-45 דקות עד להשחמה (החלק המרכזי בעוגה צריך להישאר מעט רך בפנים ולא יבש). מצננים לחלוטין.
מקציפים שמנת עם 2 כפות סוכר עד קבלת קצפת יציבה. מוסיפים כ-2 כפות גדושות של מחיר אוכמניות ומערבבים. מורחים על העוגה. מקררים לילה שלם במקרר.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

מחית/מלית אוכמניות ...

27.90

מחית לימון גרוס 250 ...

21.90

תבנית קפיץ 26 Zenker...

99.90

גליליות פס ופל ממולא...

24.90

תמצית וניל משובחת...

14.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X