בתאבון!!

04-8207741 שלוחה 2

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

עוגת שוקולד אגוזים ללא גלוטן

לגאנש לבן: (משמשת לקישוט העוגה ולקצפת)

100 סמ”ק שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד לבן שוקינג

מחממים שמנת מתוקה לסף רתיחה, מוסיפים שוקולד לבן ומערבבים עד המסה. שומרים 6 מצננים במקרר חצי שעה במקרר.
שומרים 6 כפות גאנש בצד.

לעוגה:
200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
200 גרם חמאה חתוכה לקוביות
המסה על להבה נמוכה. לצנן בטמפרטורת החדר 10 דקות
5 ביצים
150 גרם סוכר
להקציף כ 5-7 דקות עד קבלת קצף צהוב תפוח ובהיר
150 גרם אגוזי מלך קצוצים דק (אפשר כל אגוז אחר במקום)
50 גרם קמח שקדים (שקד מולבן טחון) או קמח לפסח
מערבבים את מסת הביצים שהקצפנו עם מסת השוקולד והאגוזים וקמח השקדים בהדרגה, קצת ממסת השוקולד קצת מהאגוזים עד קבלת תערובת אחידה.
שמים בתבנית משומנת . אופים 175 מעלות 30 דקות.
מצננים.

לגאנש מריר:
75 סמ”ק שמנת מתוקה
75 גרם שוקולד מריר 55% שוקינג

מחממים שמנת מתוקה לסף רתיחה, מוסיפים שוקולד ומערבבים עד המסה. מצננים בטמפרטורת החדר כ 5 דקות ומוזגים על העוגה. מצננים את העוגה עם הגאנש כחצי שעה במקרר.
מוזגים מעל את הגאנש הלבן שהכנו בהתחלה.

.לקצפת:
2 מיכלי שמנת מתוקה
3 כפות פודינג וניל
3 כפות אבקת סוכר
1 חבילה מקופלת חלב bakers
1 מקופלת לבן bakers
6 כפות גאנש לבן (ששמרנו בצד)
מקציפים עד קבלת קצפת יציבה.
שמים צינטר משונן בשקית זילוף גדולה חד פעמית ומזלפים את הקרם על העוגה.
מקשטים במקופלת חלב ומקופלת לבן.

בתאבון! 😊😋

בתאבון!!

מקלות שוקולד לקוראסו...

19.90 12.90

משחת וניל 100 גרם ממ...

59.90 49.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
X