בתאבון!!

04-8207741 שלוחה 2

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

עוגת שוקולד ופטל ללא גלוטן

בנגיסה אחת השילוב של החמצמצות של האמרנה עם מתיקות של השוקולד משתלבת בחך ונותנת שני טעמים שונים שמשתלבים בצורה אידיאלית ביחד.
המרכיבים:

170 גרם שוקולד אייקם 61% bakers

100 גרם חמאה

5 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר

100 גרם סוכר (חצי כוס)

1/2 כפית מלח

4 כפות קקאו ולרונה bakers

צנצנת מחית אמרנה bakers

1 כפית תמצית פטל טהורה bakers

לציפוי:

1/4 כוס סוכר

1 כוס שמנת חמוצה

2 כפות גדושות מחית אמרנה bakers

1/2 כפית תמצית פטל טהורה

תלתלי שוקולד לבן bakers

פניני שוקולד ולרונה bakers

אופן ההכנה:

ממיסים על בן מרי את השוקולד עם החמאה עד המסה מלאה ומורידים מהאש.

מקציפים את הביצים עם הסוכר והמלח עד קבלת תערובת תפוחה ובהירה ועד שנפח מסת הביצים מכפילה עצמה פי 3.

עושים השוואת מרקם וטמפרטורה בין שני המסות כלומר:

לוקחים מעט ממסת הביצים ככף או שתיים ומערבבים עם מסת השוקולד עד קבלת מסה אחידה. לוקחים עוד 2 כפות גדושות ממסת הביצים ושופכים באותה צורה למסת השוקולד עד קבלת מסה אחידה וכך באיטיות מקפלים את כל מסת הביצים למסת השוקולד עד קבלת תערובת אחידה.

מוסיפים את הקקאו ומערבבים ומוסיפים את תמצית הפטל ומערבבים.

שופכים את המסה לתוך תבנית עוגה בקוטר 20. באמצעות כפית לוקחים ממחית האמרנה ומטפטפים טיפות בגודל כפית אחת בצורה מפוזרת לכל חלקי העוגה ואופים בתנור מחומם מראש 180 מעלות כ 30-35 דקות.

לציפוי:

מקציפים 1 כוס שמנת מתוקה ומוסיפים בהדרגה סוכר ומחית אמרנה עד אשר מקבלים קצפת חזקה ויציבה.

מקשטים מעל עוגת השוקולד ומפזרים מעל פניני שוקולד ולרונה או תלתלי שוקולד צבעוניים.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

אבקת קקאו 100% 200 ...

44.50 34.90

תבנית עגולה קוטר 26 ...

169.90 79.90

תבנית עגולה קוטר 26 ...

194.90 119.90

דובדבן אמרנה 400 גרם...

44.90 29.90

מחית אמרנה 45% פרי b...

19.90

תמצית פטל...

10.00

פניני שוקולד קראנץ 8...

17.90

קישוטי תלתלי שוקולד ...

13.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
X