בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

עוגת שוקולד ללא גלוטן

עוגת שוקולד רכה וטעימה מלאה שוקולד ללא גלוטן, מתאים גם לפסח.. 

200 גרם שוקולד אייקם 56% bakers

200 גרם חמאה

200 גרם סוכר

6 חלבונים

6 חלמונים

1 כפית תמצית ווניל bakers

100 גרם קמח אורז

110 גרם קורנפלור bakers

250 גרם שמנת מתוקה

1 כפית תפוז גרוס bakers

2 כפות ליקר תפוז

אופן ההכנה:

ממיסים יחד את השוקולד והחמאה. מצננים מעט לטמפרטורת החדר.

מקציפים חלבונים עם 100 גרם מכמות הסוכר.

מקציפים חלמונים עם 100 גרם מכמות הסוכר ותמצית הווניל.

מנפים את הקמחים יחדיו.

מערבבים את החלבונים והחלמונים יחד ומוסיפים לסירוגין את התפוז גרוס, השמנת והקמחים בהדרגה תוך כדי תנועות קיפול עד קבלת מסה אחידה. מוסיפים את הליקר (הילדים לא ירגישו אותו בעוגה אין מה לדאוג :). )

אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות כ 40 דקות לערך, עד אשר קיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.

לציפוי:

250 גרם שוקולד מריר אייקם 56% bakers

50 גרם חמאה

250 סמ"ק שמנת

מחממים את השמנת לסף רתיחה. מורידים מהאש ומוסיפים חמאה, מערבבים עד המסה ושופכים על השוקולד ומערבבים עד המסה מלאה של השוקולד. שופכים על העוגה.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

אייקם מריר 56% 500 ג...

34.90 24.90

תמצית וניל משובחת...

14.90

מחית תפוזים גרוס 250...

29.90

קורנפלור 1 ק"ג...

19.90 9.90

אבקת קרם פטיסייר פרו...

29.90 19.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
X