בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

קינוחי שוקולד ופטל אישיים

מרכיבים:

300 גרם שוקולד לבן אריאגה ולרונה bakers

250 סמ"ק שמנת מתוקה

2 כפות סירופ תירס או 1 כף גלוקוזה (לא חובה)

2 צנצנות מחית שרי מניה איטלקית bakers

300 סמ"ק שמנת מתוקה

100 גרם טיביטה 58% ולרונה bakers

200 גרם קראייב 66% ולרונה

לבבות תות/תלתלי תות bakers

מינסטרל שוקולד bakers

כוסות קינוחים אישיים חד פעמיים bakers

1 קופסא לבבות שוקולד תות bakers

1 קופסא דובדבני אמרנה (לא חובה) bakers

אופן ההכנה:

להכנת קרם שוקולד לבן:

מחממים שמנת מתוקה על להבה נמוכה בינונית עד לסף רתיחה. מורידים מהאש ומוסיפים את השוקולד הלבן ומערבבים עד המסה. מערבבים ומצננים בטמפרטורת החדר . מקררים 3 שעות במקרר.

מקציפים בוו גיטרה ושמים בתוך שקית זילוף עם צינטר משונן.

הכנת קרם שוקולד מריר:

מחממים שמנת מתוקה על להבה נמוכה בינונית עד לסף רתיחה. מורידים מהאש ומוסיפים את השוקולד המריר ומערבבים עד המסה. מוסיפים סירופ תירס ומערבבים. מצננים בטמפרטורת החדר . מקררים 3 שעות במקרר.

מקציפים בוו גיטרה ושמים בתוך שקית זילוף עם צינטר משונן.

 

 

הרכבת הקינוח:

בכוס הקינוחים שמים מעט שבבי קארמל, מעל שמים מחית פטל, מזלפים מוס שוקולד, ומניחים מעל חצי דובדבן אמרנה ומעל מזלפים מעט מסירופ הדובדן, מעל מזלפים מוס שוקולד מריר. מקשטים בלבבות שוקולד תות או תלתלי שוקולד.

לוקחים כפית, מכניסים אותה עד סוף הכוס וטועמים את כל השכבות.. כזה עוד לא טעמתם… מבטיחה

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

כוסות קינוחים משושים...

13.90

כוס קינוח חצי חצי 12...

17.90

דובדבן אמרנה 400 גרם...

44.90 29.90

תלתלים תות - צרפת...

9.90

טוויסטר מריר לבן bak...

13.90

גלוקוזה 1 ק"ג...

29.90 14.90

שוקולד קראייב 66% 20...

37.90

שוקולד טיביטה 58% ול...

44.90

שוקולד אריאגה לבן 50...

54.90

מחית שרי מניה 250 גר...

59.90 39.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X