בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

עוגת שוקולד מרשמלו אפויה

לבקשת שולמית בקבוצה שלנו הכל על אפייה להלן מתכון לעוגת שוקולד מרשמלו

המרכיבים:
150 גרם שוקולד מריר אייקם 72% bakers
5 כפות ממרח מרשמלו ווניל
37 גרם חמאה
3 ביצים מופרדות
1/2 כפית תמצית וניל bakers
200 גרם סוכר
1 כפית תמצית מרשמלו תות bakers
180 סמ”ק שמן
300 סמ”ק ריוויון
315 גרם קמח + 1 כף שטוחה אבקת אפיה bakers
60 גרם קקאו bakers
4 כפות ליקר שוקולד (לא חייב)
4 כפות פולי קקאו גרוס bakers
לקרם:
150 גרם שוקולד מריר 60% ICAM bakers
250 סמ”ק שמנת מתוקה
להכנת המרשמלו:
3 חלבונים
90 גרם אבקת סוכר bakers
90 גרם סוכר
1/2 כפית תמצית מרשמלו תות bakers

לעוגת השוקולד מרשמלו:
ממיסים את השוקולד והחמאה על קלחת עם מים ומעליו סיר נירוסטה (בן מרי), עד שהשוקולד נמס לגמרי, מצננים מעט.
מקציפים חלבונים עם חצי מכמות הסוכר ומניחים בצד. מקציפים חלמונים עם החצי השני של כמות הסוכר ומערבבים את שתי מסות הביצים יחדיו.
מערבבים יחד שמן, ריווין, תמצית מרשמלו מחית ותמצית ותמצית וניל. מערבבים יחדיו קמח, קקאו, אבקת אפיה ומנפים במנפת קמח. מוסיפים באיטיות למסת הביצים בהדרגה מעט מהחומרים היבשים (הקמחים) ומעט מן השוקולד והנוזלים (ריווין, שמן), לסירוגין עד אשר מתקבלת תערובת אחידה. יוצקים לתוך תבנית קוטר 26 פטייסיה כ 3/4 גובה ואופים כ 20-30 דקות בחום של 180 מעלות. מצננים לגמרי.

להקכנת קצף מרשמלו:
מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה סוכר ואבקת סוכר. מקציפים כ 5-7 דקות עד קבלת קצף יציב. מזלפים על העוגה. מקררים לפחות שעה
להכנת ציפוי שוקולד:
מחממים שמנת לסף רתיחה. מורדים מהאש ומוסיפים שוקולד מריר ואת הליקר.
שופכים על המרנג שזילפנו על העוגה ומקררים.
פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

היכנסו לקבוצה שלנו:ממלכת האופים – הכל על אפייה והתיעצו לגבי כל נושא הקשור לאפייה

בתאבון!!

תמצית וניל משובחת...

14.90

שבבי קקאו גרוס 70 גר...

14.90

אייקם מריר 72% 500 ג...

39.90 29.90

תמצית מרשמלו תות...

10.90

אבקת סוכר 1 קילו...

19.90 12.90

אייקם מריר 61% 500 ג...

34.90 26.90

אבקת קקאו הולנדי 250...

24.90 12.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
X