בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

עוגת שיש תפוזים ושוקולד

עוגת שיש נימוחה, נפלאה ליד כוס קפה חם.
המרכיבים:
5 ביצים מופרדות
250 גרם סוכר
קורט מלח
1/2 כוס שמן
41/2 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה bakers
כפית תפוז גרוס bakers
1 כוס מיץ תפוזים
100 גרם שוקולד לובקה 70% bakers מומס
1 כפית תמצית לימון bakers
1 כפית משחת וניל טהורה bakers
1 כפית קלאסיק תפוז bakers
אופן ההכנה:
במנפת קמח מערבבים את הקמח, אבקת אפיה, מלח ומנפים.
מקציפים את החלבונים עם חצי מכמות הסוכר לקבלת קצף יציב.
מקציפים את החלמונים עם חציו השני של הסוכר עד קבלת קצף יציב ובהיר.
מוסיפים בזרם דק לתערובת תוך בחישה את השמן, עד קבלת תערובת הומוגנית.
מאחדים את מסת החלבונים עם מסת החלמונים בתנועות עטיפה על מנת לא לשבור את הקצף ומוסיפים את משחת הווניל, תפוז גרוס, ותפוז וקלאסיק תפוז. מוסיפים את הקמח לסירוגין עם המיץ אל התערובת, תוך בחישה עד קבל מסה אחידה.
לוקחים 1/3 מכמות המסה ושופכים לקערה נפרדת, מוסיפים למסה את השוקולד המומס ותמצית השוקולד מערבבים עד קבלת מסה אחידה.
שופכים לתבנית את המסה הלבנה ואחריה את מסת השוקולד בצורה לא אחידה ומקפלים פעם אחת או פעמיים ליצירת מראה שיש. אופים בחום בינוני 50-60 דקות. לאחר שהעוגה צוננת בטמפרטורת החדר 15 מצננים על רשת צינון. מאבקים באבקת סוכר ומגישים.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

מחית תפוזים גרוס 250...

21.90

שוקולד לובקה 70% מוצ...

31.90

קלאסיק תפוזים 100 גר...

18.90

משחת וניל 100 גרם ממ...

56.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X