בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

עוגת שמרים רום קינמון ופקאן

עוגת שמרים קלה מאוד להכנה, רכה וטעימה בטעם רום פקאן וקינמון.

רכיבים:
502 גרם + 2 כפות קמח
1/2 כוס שמן
11/4 כוס חלב
גרידת לימון
1 כפית לימון גרוס bakers
11/2 כפית שמרים יבשים bakers
2 צנצנות מחית רום קינמון bakers
70 גרם פקאן טבעי גרוס
מחית קרם פטייסיר מוכנה bakers
סוכר גבישי לבן bakers

אופן ההכנה:
במיקסר עם וו גיטרה שמים קמח, שמרים וסוכר. מערבבים מעט עד קבלת אבקה אחידה.
מוסיפים בהדרגה את המים והשמן, הלימון הגרוס עד לספיגה מוחלטת. ממשיכים ללוש כ 7 דקות עד שהבצק נפרד משולי הקערה.
מקמחים מעט ומתפיחים עד הכפלת הנפח.
מחלקים את הבצק לשניים. חוזרים על אותה פעולה בכל רולדה:
מרדדים את הבצק ומורחים עליו כף וחצי מחית קרם פטייסיר ומעל מורחים תכולת צנצנת מחית רום וקינמון ומפזרים מעל פקאן גרוס ומגלגלים לרולדה.
מתפיחים עד הכפלת נפח, מורחים ביצה טרופה עם כפית מים, מפזרים סוכר גבישי לבן ואופים 170 מעלות כ 30 דקות עד השחמה.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

סוכר גבישי 250 גרם...

19.90 9.90

מחית לימון גרוס 250 ...

29.90 19.90

שמרים יבשים 500 גרם...

18.90

מחית רום צימוקים איט...

24.90 18.90

מחית קרם פטיסייר 1 ק...

22.90 14.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X