בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

ענני גבינה ודובדבני אמרנה

קראתי לעוגה עננים כי לאכול אותה זה ממש כמו לאכול ענן גבינה.. עוגה רכה, אוורירית, עם חמצמצות של אמרנה.. מה יכול להיות יותר טוב מזה..
בנוסף מתכון גם לטארט גבינה עם תחתית ליים מסוכר, תפוז מסוכר או פירות מסוכרים.

• בנוסף מצורפים כמה טיפים שלי שיהפכו לכם כל עוגה למוצלחת
• ליד כל טיפ שלי תמצאו נקודה

הרכיבים:
750 גרם גבינה 9%
200 גרם שמנת חמוצה
6 ביצים
200 גרם סוכר
30 גרם אבקת קרם פטייסיר bakers
70 גרם קורנפלור bakers
1/4 כוס דובדבני אמרנה bakers
3 כפות ליקר דובדבן
1 כפית משחת ווניל bakers
תבנית הרד אנודייז קוטר 23 גובה 9 ס"מ bakers
פלטה ישרה 24 ס"מ bakers
לקרם:
500 מ"ל שמנת מתוקה
11/2 כף אבקת קרם פטייסיר bakers
50 גרם סוכר
1/2 כפית משחת ווניל bakers
1 קופסא תלתלי שוקולד מריר bakers
1 קופסא תלתלי שוקולד לבן bakers

אופן הכנה:
מקציפים חלבונים עם חצי מכמות הסוכר עד קבלת קצף רך.
מערבבים את החלמונים, והמחצית השניה של הסוכר השמנת החמוצה, הגבינה, והמחית ווניל. מוסיפים קורנפלור ומערבבים. מאחדים את המסה עם מסת החלבונים ומוסיפים ליקר דובדבנים ודובדבני אמרנה ו 1/3 כוס מסירופ דובדבני האמרנה.
• מקפלים 6 דפי עיתון לרצועות עבות. טובלים בקערה עם מים ושמים מעל צלחת או קערה לשמש כמשקולת.
משמנים עם ספרי תבנית הרד אנודייז ועוברים עם מברשת. שופכים בפנים את תערובת הגבינה. שמים את התבנית על תבנית מלבנית עם דפנות של 2 ס"מ לפחות.
• שמים מסביב את רצועות העיתון הטבולות במים וקושרים עם חוט לקשירת מזון.
• מחממים תנור לחום של 180 מעלות. אופים את העוגה כ 15-20 דקות עד השחמה.
• מוציאים את התבנית מעט ועוברים עם סכין על דפנות העוגה 3/4 גובה ומחזירים לתנור ומורידים את התנור ל 160 מעלות
• שופכים 1 ליטר מים בתבנית המלבנית עליה מונחת התבנית העגולה שלנו.
אופים עוד 45 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי. מצננים את העוגה לגמרי. ומקררים 4 שעות לפני ציפוי.
מכינים את הציפוי:
מקציפים סוכר ושמנת במהירות נמוכה, מוסיפים בהדרגה אבקת קרם פטייסיר ומקציפים עד שאבקת הקרם פטייסיר נבלעת בתערובת ומגבירים מעט את המהירות עד קבלת קצפת יציבה. שופכים מעל העוגה ומיישרים עם פלטה. מפזרים מעל תלתלי שוקולד לבן ומריר.

לטארטים:
שמים בתחתית כל טארט שעטוף בבצק סבלה או בצק פריך לא אפוי, לימון מסוכר, תפוז מסוכר או פירות מסוכרים, מעל שופכים מעט ממסת הגבינה ואופים 160 מעלות עד השחמה. מקשטים בקרם קצפת

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

אבקת קרם פטייסיר פרו...

17.90

תמצית וניל טהורה 100...

94.90

תבנית תחתית נשלפת 8*...

71.90

משחת ווניל 60 גרם ממ...

31.90

קישוטי תלתלי שוקולד ...

13.90

דובדבן אמרנה 400 גרם...

44.90

קורנפלור 1 ק"ג...

10.90

תבנית קוטר 23 ס"מ גו...

119.90 109.90

פלטה מדורגת ברוקס 25...

19.90

פרוסות ליים טבעיות -...

19.90

פרוסות תפוז אדום טבע...

19.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

הירשמו לניוזלטר שלנו

וקבלו מאיתנו הדרכות מעשירות, מתכונים מנצחים
ומידע על המבצעים הכי שווים לפני כולם!
לא כרגע
X