בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

פאג'ד ברואניז ודבש

ברואניז חגיגי שמכיל שילוב של שוקולד מריר עם הרבה אחוזי מוצקי קקאו ודבש, שילוב שלא יכול שלא לנצח. אנחנו ממליצים לפני ההגשה לחמם מעט במיקרו על הפשרה כ-20-30 דקות ולאכול חם (אז לדעתנו הוא הכי טעים).

המרכיבים:
250 גרם שוקולד מריר 61% אייקם bakers
250 גרם חמאה
4 ביצים
150 גרם סוכר
150 גרם דבש
60 גרם קקאו הולנדי bakers
150 גרם קמח
1/2 כפית מלח
200 גרם שוקולד צ'יפס לבן לקישוט bakers
1/2 כפית תמצית שקדים bakers

אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד והחמאה יחדיו עד קבלת מסה נוזלית ואחידה, מצננים לחלוטין. מקציפים את הביצים עם הסוכר והדבש עד קבלת מסה תפוחה ובהירה, מוסיפים את תמצית השקדים. מערבבים את כל החומרים היבשים יחדיו: מלח, קמח, קקאו.
מוסיפים את מסת השוקולד לסירוגין עם מסת הקמח למסת הביצים המוקצפות עד קבלת תערובת אחידה. שופכים על תבנית בראוניז מרובעת או מלבנית ומעל מפזרים את השוקולד צ'יפס הלבן. אופים 180 מעולות 25 דקות כאשר השוליים תפוחים ויציבים והמרכז עדיין מעט רך.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

אבקת קקאו הולנדי 250...

16.90

שוקולד צ'יפס לבן 250...

18.90

אייקם מריר 61% 500 ג...

30.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X