בתאבון!!

04-8207741 שלוחה 2

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

פאג’ד שוקולד בלונדי וקפה

פאג’ד שוקולד בלונדי וקפה קל קל להכנה וטעים טעים

150 גרם שוקולד מריר 70% לובקה bakers

100 גרם שוקולד בלונדי לובקה bakers

250 גרם חמאה או מחמאה (למתכון פרווה)

4 ביצים בטמפרטורת החדר

200 גרם סוכר (1 כוס)

150 גרם קמח

1/2 כפית מלח

200 גרם שוקולד צ’אנק מריר bakers

60 גרם קקאו הולנדי (6 כפות) bakers מנופה

1/2 כפית תמצית שוקולד bakers

1/3 כפית מחית מוקה קפה איטלקית bakers

לאפייה: תבנית מרובעת 24*24 סנטימטר bakers

לציפוי:

100 גרם שוקולד בלונדי לובקה bakers (אם מכינים מתכון פרווה אפשר להוריד את הבלונדי ולהוסיף שוקולד מריר 55% במקום)

100 גרם שוקולד מריר 60% לובקה bakers

250 סמ”ק שמנת מתוקה (או שמנת פרווה לבישול)

1 כפית מחית מוקה קפה איטליה bakers

אופן ההכנה:

ממיסים חמאה ושוקולד מריר ובלונדי יחדיו לתערובת אחידה.

מסירים מהאש , מצננים 5-7 דקות.

מקציפים את הביצים עם הסוכר והמלח לקבלת תערובת תפוחה.

מוסיפים תמצית שוקולד ומחית קפה ומערבבים.

מוסיפים את הקמח והקקאו מנופים במנפת קמח ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים שוקולד צ’אנק.

אופים 180 מעלות כ 25 דקות עד שהשולים של הבראוניז אפויים והמרכז עדיין רך.

מצננים לגמרי.

לציפוי:

מחוררים את העוגה עם קיסם לרוחב העוגה.

מחממים את השמנת לסף רתיחה , מורידים מהאש. מוסיפים את השוקולדים ומערבבים עד המסה. מוסיפים את מחית הקפה. שופכים על העוגה.

מצננים . מקשטים בקישוטי זהב וכסף אכילים.

 

בתאבון!!

מחית מוקה קפה חדש! -...

19.90

אבקת קקאו הולנדי 250...

24.90 12.90

שוקולד לובקה 60% מוצ...

39.90 29.90

שוקולד לובקה 70% מוצ...

44.90 34.90

שוקולד צ'אנק מריר...

14.90

תמצית שוקולד...

10.90

שוקולד בלונדי לובקה ...

79.90 69.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
X