בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

פאג'ד שוקולד מנטה

עוגת פאג'ד עשירה בטעם מנטה מרענן
המרכיבים:
200 גרם טיביטה ולרונה 53% bakers
100 גרם חמאה
200 גרם סוכר
3 ביצים
1/2 כוס קמח
3/4 כוס חלב
3/4 כפית מלח
1/4 כוס אבקת קקאו bakers
1 חבילת שוקולד במילוי מנטה
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-175 מעלות.
ממיסים במיקרו או על בן מרי את השוקולד עם החמאה ומערבבים היטב. מוסיפים את הסוכר ומערבבים ולאחר מכן את הביצים.
מנפים את קמח והקקאו ומוסיפים בהדרגה תוך כדי הוספה לסירוגין של החלב למסה עד אשר הינה אחידה.
יותקים חצי מהתערובת על תבנית מרובעת בגודל 23*23 של פטייסה ומניחים מעל המסה את השוקולד מנטה בחפיפה לאורך כל המסה.
שופכים את שארית המסה על השוקולד ומיישרים.
אופים 40 דקות עד אשר המסה יציבה וקפיצית למגע.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

אבקת קקאו 100% 200 ...

44.50 34.90

שוקולד טיביטה 58% ול...

44.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
X