בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

פאג’ד שוקולד, פרג ואגוזים בקרם לימון ופירות יער

פאג’ד שוקולדי עם פרג ואגוזים בקישוט קרם לימון ופירות יער, טעים, עסיסי וב 5 דקות עבודה.

רכיבים:
200 גרם שוקולד אייקם 61% bakers
200 גרם חמאה
3 כפות ליקר שוקולד
1/2 כפית משחת ווניל bakers
1 כפית תמצית שוקולד bakers
6 ביצים מופרדות לחלבונים וחלמונים
200 גרם סוכר
200 גרם פרג טחון
50 גרם אגוזי מלך קצוצים גס bakers
50 גרם פקאן קצוץ גס bakers
4 כפות קמח עוגות T45 bakers
תבנית אנודייז אוליביה קוטר 24 bakers
לקישוט:
1 מיכל קצפת
11/2 כף אבקת קרם פטייסיר bakers
1 כף סוכר
1 יוגורט ביו עם קציפת לימון (לא חובה)
1/2 כפית תמצית שוקולד bakers
1 צנצנת 100 גרם מחית פירות יער איטלקית bakers
דובדבן אמרנה עם גבעול bakers

אופן ההכנה:
ממיסים על בן מרי או במיקרו בפולסים (כל פעם דקה, עירבוב, עד המסה מלאה) עד אשר החמאה נמסה. מורידים מהאש. מצננים מעט.
מוסיפים את החלמונים למסה ומערבבים כל הזמן למנוע הקרשה, מוסיפים פרג, משחת ווניל, תמצית שוקולד, ליקר וקמח.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה לקבלת קצף יציב.
מאחדים את שתי המסות בעדינות עד קבלת מסה אחידה.
מרססים שמן על תבנית אנודייז אוליביה קוטר 24. שופכים את המסה פנימה.
אופים 175 מעלות כ 30-35 דקות, עד אשר קיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא מעט לח. מצננים לגמרי.
לאחר צינון העוגה צונחת מעט במרכז, זה תקין היות ואין הרבה קמח בעוגה.
לקרם:
מקציפים את השמנת עם אבקת קרם פטייסיר והסוכר ותמצית השוקולד עד קבלת קצפת יציבה.
מוסיפים בתנועות עטיפה את היוגורט לימון.
מכניסים לשקית זילוף ומזלפים על העוגה. מקשטים בדובדבן אמרנה עם גבעול.
משאירים את מרכז העוגה ריק ושופכים פנימה את צנצנת פירות היער שלנו.
אוכלים בתאבון ולא משאירים פירור לאף אחד 😉

בתאבון!!

תבנית קוטר 24 ס"מ גו...

164.90 124.90

דובדבן אמרנה 400 גרם...

44.90 29.90

מחית פירות יער איטלק...

29.90 19.90

אייקם מריר 61% 500 ג...

34.90 26.90

משחת ווניל 60 גרם ממ...

31.90

אגוז מלך אמריקאי 1 ק...

99.90 64.90

פקאן 1 ק"ג...

150.00 114.90

קמח עוגות מקצועי T45...

19.90

אבקת קרם פטיסייר פרו...

29.90 19.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
X