בתאבון!!

04-8207741 שלוחה 2

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

פאדג’ שוקולד בלונדי ללא גלוטן

פאדג’ שוקולד בלונדי ללא גלוטן . קינוח קל רך ואורירי, מושלם לפסח

הסוד שלנו: שוקולד בלונדי שוקולד על בסיס שוקולד לבן קרמלי ועשיר שמוסיף כאן טעם ומרקם מיוחד.  

המרכיבים:

300 גרם שוקולד לובקה 60% bakers
100 גרם בלונדי bakers
250 גרם חמאה
120 מ”ל שמנת
1/4 כפית מלח
2 כפות ליקר שוקולד bakers
1 כפית תמצית שוקולד bakers
6 ביצים
100 גרם סוכר
70 גרם קמח שקדים

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 140 מעלות, שמים קערה עם מים רותחים בתחתית התנור.
בבן מארי או במיקרו ממיסים את 2 סוגי השוקולד עם חמאה חתוכה לקוביות.
מקציפים ביצים וסוכר עד קבלת תערובת תפוחה ובהירה.
מערבבים את המסות בהדרגה עד קבלת תערובת אחידה ומוסיפים מלח וקמח שקדים.
מוסיפים את התמצית והליקר ומערבבים.
שופכים לתוך תבנית בקוטר 24 של אוליביה bakers.
אופים את העוגה שעה. מוציאים ומצננים. מגישים עם אבקת קקאו מעל, או אבקת סוכר , או בלי 🙂

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

שוקולד לובקה 60% מוצ...

64.90 54.90

שוקולד בלונדי לובקה ...

79.90 69.90

תמצית שוקולד...

10.90

קמח שקדים מולבנים 40...

46.90 34.90

תבנית פאי נשלפת קוטר...

169.90 89.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
X