בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

פאי מרציפן פיסטוק

פאי עם תחתית רכה ופירורית, מסה עשיה ונימוחה, פשוט תענוג אמיתי בפה.
רכיבים:
לבצק:
200 גרם סוכר
300 גרם חמאה
100 גרם מרציפן 67% bakers
11/2 ביצה (75 גרם)
500 גרם קמח
1 כפית תמצית וניל טהורה bakers
להכנת מרציפן פיסטוק:
1 צנצנת מחית פיסטוק 100% טבעית bakers
250 גרם סוכר
למטחון במטחנת בשר פעמיים עד קבלת מרציפן פיסטוק
תבנית פאי מתפרקת קוטר 26 ס"מ
למלית מרציפן פיסטוק:
150 גרם מרציפן פיסטוק bakers
100 גרם סוכר
100 גרם חמאה
3 ביצים לא גדולות
30 גרם קמח + מעט מלח
1 כפית תפוז גרוס bakers
מיץ לימון
אופן ההכנה:
להכנת הבצק:
שמים במיקסר בוו גיטרה חמאה, מרציפן וסוכר ומקציפים לקבל תערובת אוורירית. מוסיפים בהדרגה את הביצים ומערבבים באיטיות לאחר כל הוספת ביצה תוך כדי גירוד דפנות המיקסר מידי פעם.
מוסיפים את הקמח המנופה בהדרגה על קבלת בצק אחיד. אוספים את הבצק ומקררים לשעה במקרר.
להכנת המלית:
במיקסר בוו גיטרה שמים חמאה, מרציפן פיסטוק וסוכר ומקציפים לקבלת תערובת אוורירית. מוסיפים בהדרגה את הביצים ומערבבים באיטיות לאחר כל הוספת ביצה תוך כדי גירוד דפנות המיקסר מידי פעם, מקציפים היטב לקבל תערובת תפוחה, מוסיפים את התפוז הגרוס, מוסיפים את הקמחה מנופה בהדרגה.
הרכבת הפאי:
מרדדים את הבצק בעזרת מערוך ועוטפים את תבנית הפאי. מחוררים את הבצק עם מזלג ושופכים מעליו את מסת הפיסטוק ומיישרים את המסה עם פלטה מדורגת או כף. אופים 180 מעלות בערך 40 דקות עד להשחמה. מצננים בטמפרטורת החדר, בוזקים אבקת סוכר ומתענגים על כל ביס.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

מרציפן 1 קילו 67% שק...

94.90

מחית תפוזים גרוס 250...

29.90

פיסטוק 100% פרי 100 ...

39.90 29.90

תמצית וניל טהורה 50 ...

56.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X